Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszczony ale nie pokonany

pytanie do wszystkich tych kobiet ktore szukaja szczescia w zyciu

Polecane posty

Gość zniszczony ale nie pokonany

czy jesli zostawiacie waszego zlego/nieczulego/okrutnego meza myslicie zeby mu dac ostatnia szanse? czy wiecej ze prawdziwe czucia nie wygasaja? czy czytalyscie kiedys psalm o milosci z list do koryntian? czy jak macie dzieci to wiecie jakie to powodujeurazy psychiczne? nawet nie nerwice, strach jest waznym czynnikiem przy powstawaniu padaczki mmyslicie troche o tym?

Gość widziałam w życiu parę
czy szansę należy dać facetowi tylko dlatego, że ma chwilowe kaprycho? Czy nie lepiej dla dziecka jest żeby nie widział ojca tarzającego sie we własnych rzygowinach po pijaku? Czy mężczyzna, któremu naprawdę zalezy na rodzinie nie potrafi zmienić się NAPRAWDE i pokazać tego partnerce?

Gość zniszczony a do czego
to pytanie zadam inne czy wiesz jakie skutki w psychice dziecka powodują kłótnie rodzicow czyw wiesz ile blokad powoduje alkohol jesli ktoraś ze stron naduzywa rozbita rodzina nie jest takim pietnem jak zła w nim atmosfera co dziecko przenosi na swoje dalsze zycie

Tak, wiem jak źle na dzieci wpływaja kłótnie rodziców. Żałuję bardzo, że im tego nie oszczędziłam i nie rozwiodłam się, kiedy były małe. :O

Tak Calamity... na przykład dziwkarstwo...

to ożeń się franek z facetem :P