Gość rozterka... Napisano Listopad 12, 2006 Zastanawiam sie nad kupnem telefonu.. Chciala bym kupic z ktorejs z wyzej wymienionych firm. Tylko nie wiem ktora wybrac. Prosze o porade i o uzasadnienie. Mile widziane oceny ludzi posiadajacych model ktorejs z tych firm. Prosze o doradzenie mi modelu w rozsadnej cenie. z gory dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o rany y y Napisano Listopad 12, 2006 Samsungi mają to do siebie że dość często dię psują a nokia jest bardzo Bardzo BArdzo BARdzo BARDzo BARDZo BARDZO prosta w obsłudze. wybór należy do ciebie :) :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnesss456 Napisano Listopad 12, 2006 NOKIA 3410- taką mialam nokia 3100 taką mam super telefoniki! polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość only nokia Napisano Listopad 12, 2006 ja zawsze mam nokie, chyba sie od nich uzaleznilam :P, do tej pory mialam: - 3310 - 6810 - nastepna N70 :) nigdy mi sie nie zepsuly, solidnie wykonane i "logiczne"menu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość only nokia Napisano Listopad 12, 2006 oop, pomylilo mi sie, zamiast 6810 mam 6230 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mialam obie firmowe komorki Napisano Listopad 12, 2006 ale nokia jest wieczna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagnieszek Napisano Listopad 12, 2006 tylko nokia, jest dużo bardziej wytrzymała od samsunga.No, a model zależy od zasobności Twojego portwela ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kro 0 Napisano Listopad 12, 2006 nie wiem komu samsungi się tak psują? ;} nikt moich znajomych nigdy nie miał z nimi problemów, a jak mojemu kumplowi popsuł się całkiem nowy SE, wyciągnął z szuflady przedpotopowego Samsunga A100 i śmigał mu aż miło... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kro 0 Napisano Listopad 12, 2006 a co do nokii, to owszem, są wytrzymałe, ale przy okazji są też niewspspólmiernie drogie w stosunku do jakości. Np wyświetlacz w N70 to ciągle badziew, mimo tego, że kosztuje odpowiednio (mówię tu o sprzedaży poza siecią - bo w ofertach sieci komórkowych to kosztuje o wiele taniej przy wykupieniu abonamentu). Ja np mam motorolkę v3x, nówka ok 900zł, a za nokię z takim aparatem (jakość) i takim wyświetlaczem (jakość) do tego z usuługami 3G musiałabym zapłacić ok 400-500zł więcej. Nie opłaca się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość only nokia Napisano Listopad 12, 2006 badziew??? hmm, chyba bede musiala sie mu jeszcze raz przyjrzec then Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kro 0 Napisano Listopad 12, 2006 niom, mój kolega ma ten telefon, dostał do w prezencie i chce go szybko sprzedać, bo wyświetlacz wygląda jak szarawy obrazek z mini kwadracików ;] Te firmy, które uchodzą za gorsze od Nokii (czyli wszystkie inne) robią w tej chwili duuużo lepsze telefony w duuużo lepszych cenach. A Nokia się nie stara, by oferować więcej, bo i tak wie, że znajdzie kupców na swoje produkty. Ciekawe czy kiedyś to się zmieni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość not only nokia Napisano Listopad 12, 2006 marka robi swoje, a nie wiesz jak z N72, bo ten tez mi sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kro 0 Napisano Listopad 12, 2006 n72 już dużo lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kafeterianka18 Napisano Listopad 12, 2006 Ja prawie zawsze kupuję nokie. Miałam do czynienia z wieloma modelami telefonów różnych marek, więc prosze założycielkę tematu o sprecyzowanie: czego oczekuje przede wszystkim od telefonu i jaki przedział cenowy ją interesuje. Chętnie pomogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość only nokkkia Napisano Listopad 12, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka12 Napisano Listopad 12, 2006 Polecam Ci nokie sama kiedyś miałam i nie nażekałam a teraz mam samsunga i już drugi raz mi się zepsół nie wiem jak wolisz ale nokia jest lepsza i prostsza w obsłudze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak można głosować na lsd Napisano Listopad 12, 2006 moj chłopak ma nowego smasunga, już sie popsuł - klawidze nie działaja, zawiesz asię, wyłacza, sam z siebie dzwoni pod różne numery :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ellu066 Napisano Listopad 13, 2006 potwierdzam samsungi zawieszaja sie i ogolnie mowiac psuja sie bardzo czesto, wiem bo mialam i ma moj chlopak. Nokia naprawde super-niezniszczalna i prosta ( mam aktualnie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bambinek Napisano Listopad 13, 2006 ja bym też była za nokią jednak. teraz miałam duży problem jak sama kupowałam telefony, też się nad samsungiem zastanawiałam, ale szczerze mówiąc wybrałam nokię, bo mi się wizualnie bardziej podobała :) ostatnio miałam motorolę v3 i to było gówno moim zdaniem. i ani mój tata, ani brat nie byli zadowoleni :P teraz wszyscy mamy nokię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nokia the best and forever Napisano Listopad 13, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pannaanna Napisano Listopad 14, 2006 tylko nokia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona zmęczona 0 Napisano Listopad 14, 2006 Wybierz Nokię. Ja wybrałam Samsunga i y-y, nie jest fajnie :-( A miałam takiego fajnego LG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mufra Napisano Listopad 14, 2006 zdecydowanie Nokia, chociaz obecnie mam Sagema. Samsungi sie psuja, maja dziwna obsluge i do tego wygladaja nieciekawie. Nokia, wiem z doswiadczenia, jest wytrzymala na wstrzasy, kopanie, spadanie z duzj wysokosci, jest prosta w obsludze i ma duzy wybor telefonow. w grudniu zmieniam swojego Sagema wlasnie na Nokie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samsung D600E Napisano Listopad 15, 2006 a ja mam i nokię i samsunga D600E - baardzo fajny, przyjemny w obsłudze, solidnie zrobiony, wszystkie wejscia na kartę, ładowarkę i kable do zgrywania dobrze zabezpieczone, oprogramowanie też ok. Menu czytelne. Nokię mam 6230 i tez jest fajna, bo nokia.. to nokia... Ale te modele klasyczne najlepsze, bez udziwnień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja od 6 lat Napisano Listopad 17, 2006 mam nokie, mialam 3210. 3310, 3510i a od paru dni mam 6020, nigdy mi sie nie psuły wiec polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach