Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Worstka

jak mnie dnerwuja niektore mlode mamy

Polecane posty

Gość Worstka

Idzie taka na obcasach 9 cm, tipsy w pantere. Zimnica 0 stopni, wiatr a ta idzie na tych swoich obcasach, w krotkiej kiecce lub obsislych rybaczkach, kurtka odlsnia nery, bez czapki i za soba ciagnie dziecko. Taszczy 2 siaty z zakupami, ciuchami i kosmetyakmi i jeszcze stanie przed wystawa i golada 10 minu co wybrac. Biedne dziecko chce isc do domu bo mu zimno a ta jeszcze musi kupic sobie 5 bluzek. Jak mozna w taka zimnice dziecko skazywac na takie katusze? Widac, ze mamusia wyszla namaisto tylko aby sie pokazac.

Gość a mnie wkurzają jak
wywalają te brzychy na wierzch:o

Gość i zeby dać dupy komuś iinnemu
one takie są , małe kurwiszątka

Gość a mnie wkurzają jak
brzuchy bedąc jeszcze w ciązy:o

Gość nawijka..
na temat brzuchów odkrytych w ciazy byl tu kiedys topik.Ja tez jestem przeciwna i zostalam z tego powodu strasznie wtedy wyzwana.

Gość usta pani Lipskiej
mnie tez . Moja bratowa to taka tleniona blondii, kurtka na zime ledwo nerki zaslania, kozaczki ze szpice i obcasem na 10 cmm, obcisle rybaczki, pod kutka koszulka na ramionczkach - bo jej jest cieplo, ona przeciez taka gorąca dziewczyna i swojemu dziecku tez zalozy lichy sweterek i kurtke a potem trzeba ja odwozic bo przeciez dziecku zimno - a nie pomyslala ze dziecku jest tez wczesniej zimno kiedy wlecze jej wszedzie za soba ???

Gość Sonia rykiel
Facetom tez brzuchy wystaja z piwska i nikt im uwagi nie zwraca dlaczego?

Gość Jo-wa
Dzieci szkoda, to fakt. Ale o swoje nerki niech każdy troszczy się sam. Nie ma się co denerwować, to tylko frustracja (nasza).

Gość ja znam to mam ukonczony kurs
mi tez sie nie podobaja gole brzuchyw ciazy, widzialam kiedys taka nowoczesna parke, ona w 8 mies chyba, w bojowkach i topie na ramiaczkach, brzuch na wierzchu, on w kolczykach i kolorowych okularach slonecznych, kaszkiecie i kolorowe wlsoy, wygladalo to okropnie....

Gość Jo-wa
I jeszcze jedno: epatowanie wokół seksem jest wulgarne i kojarzy się z tanią dziołchą. Jednak to nie to samo co apetyczny seksapil...

Gość Ani Tsu
dokladnie tak... nie ma to jak prosta elegancja... ta tez moze byc bajecznie sexy