Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whooooopi

czy to HEMOROIDY? POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość whooooopi

mam 18 lat :O w sumie od dziecka zdażało mi się, że przy wypróżnianiu pojawiała sie krew -mimo że nigdy niemiałam problemów z wypróżnianiem jakiś miesiąc temu przez tydzień piłam herbatkę o działaniu LEKKO przeczyszczającym, bo chciałam trochę schudnąć-w kibelku bywałam 4-6 razy dziennie (normalnie- 2 razy), nie miałam żadnego problemu, ale znów pojawiła się krew :( do tego swędzenie i lekki ból przy siadaniau :O a najgorsze, że nie przechodzi do dziś... :( czy to na 100% są hemoroidy? co mam robić? czego używać? proszę tylko żebyście nie wysyłały mnie do lekarza :O bo nie uśmiecha mi się wystawiać tyłka :( czy TO wogóle przejdzie? jestem załamana, mam dopiero 18 lat :(

Gość ewqa2
Widzisz, takie objawy moga ale nie musza wskazywac na hemoroidy. Poza nimi tez jest wiele chorob i nikt przez internet cie nie zdiagnozuje. Dlaczego nie chcesz isc do lekarza? Poszukaj w swoim miescie proktolog-kobiete i moze bedzie ci latwiej. Ja tez przez to przeszlam, mialam problemy z jelitami i o maly wlos wyladowalabym w szpitalu. Poza tym powazne choroby jelit dopadaja coraz mlodsze osoby, wiec sama sie balam i poszlam. Zycze ci aby to byly tylko hemoroidy.