Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki jaki jaki

PORADŹCIE PROSZĘ

Polecane posty

Gość jaki jaki jaki

Wiem że o laptopach już trochę było, więc proszę na mnie nie krzyczeć :-) Mnie chodzi bardziej o poradę, jaki laptop wybrać i ile on może kosztować. Nie musi być jakiś supernowoczesny, bo korzystam tylko z Worda i ewentualnie Excela (praca), no i z Internetu (przyjemność). Jaką firmę, model polecacie? Jaki byłby szacunkowy koszt takiego zakupu? No i przede wszystkim jak to cholerstwo działa? Wybaczcie mi moją głupote, ale naprawdę nie mam pojęcia. Prąd? Baterie? I jak wygląda instalowanie Internetu w czymś takim? Płaci się za to, tak jak za np. Neostradę w moim komputerze w domu? Proszę o wpisy na temat, wyzywanie mnie od idiotek nie przyniesie Państwu ani mnie satysfakcji - ja to już wiem :-)

Gość jaki jaki jaki
rozumiem, że powaliła Was moja głupota, ale jednak ponawiam prośbę :-)

Gość a co na to
maszyne do pisania se kup nie laptopa

Laptop ma baterie mozna je ladowac podlaczajac do zasilacza. Interner mozna z tego co sie orientuje nabyc za pomoca specjalnej karty ERY. Ja posiadam HP kosztował powyżej 3 tyś

Gość to ja może się wypowiem
1. Zastanów się, czy naprawdę potrzebujesz laptopa. Wielu ludzi kupuje teraz laptopy , po czym lądują one na biurku. PC jest wygodniejszy, łatwiejszy w rozbudowie, no i tańszy. 2. Jeśli nie będziesz grała w gry, to polecam starszy model. Sprzedawcy będą chcieli ci wciskać wypasiony sprzęt, który jednak do zwykłej pracy biurowej nie jest potrzebny.

internet możesz sobie podłączyćgdzie chcesz... i jak chcesz... możesz to zrobić przez neostradę, sieć osiedlową... jak każdy komp... a poza tym możesz się łączyć bezprzewodowo, o ile ma cośtam.. a po za tym możesz się połączyć dzięki kartom ery, czy plusa. Możesz też połączyć się przez telefon (dzięki bluetooth albo irda), płacisz za to wg cennika operatora.

a laptop jest wygodniejszy tylko wtedy, gdy zabierasz go ze sobą. Do domu tylko i wyłącznie stacjonarny. Mam dwa i laptop w domu nie jest specjalnie funkcjonalny. Lepiej film obejrzeć na monitorze 19\" niż 14 czy 15\" laptopie...

Gość jaki jaki jaki
jesteście kochani! dziękuję!!! (szczególnie temu burakowi od maszyny :-) ) laptop jest mi potrzebny, ponieważ często wyjeżdżam, a te godziny w pociągu czy samochodzie można by było wykorzystać na pracę, zamiast siedzieć potem po nocach... gry - nie, Internet tylko do szukania ciekawych informacji, bądź pisania na forum, a tak to Word do pisania i ewentualnie Excel do jakichś tabelek, itp. około 3 tysięcy? to nie tak dużo, jak myślałam..... a polecacie jakiś konkretny model czy firmę, czy po czym tam się je poznaje? bo faktycznie obawiam się, że sprzedawcy mi będą chcieli coś wcisnąć, a ja będę stała jak głupia i potakiwała......

Gość eusebio
Odradzam pokazywanie laptopa w pociągu.

Gość jaki jaki jaki
masz rację, oczywiście! to tylko taki głupi przykład miał być, na zagospodarowanie wolnego czasu :-) dziękuję za radę :-)