Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnnnanananana

Prośba i pytanie do wszystkich kobiet.

Polecane posty

Drogie panie, dlaczego w wyborach samorządowych, ale równiez we wszystkich innych nie głosujecie na kobiety, tylko na mężczyzn?:( Czy wiecie, że najlepiej zarządzanym samorządem w tym kraju jest właśnie samorząd którego praca kieruje kobieta? czy wiecie, że kobiety stanowią większość społeczeństwa, a w polityce stanowią zdecydowaną mniejszość? Dlaczego dałyście sobie wmówić, że kobiety to gorsza rasa i nie chcecie wspierac się wzajemnie? Bo ja tego nie rozumiem. I mam do was wszystkich taka prośbę, żebyście zawsze i wszedzie głosowały na kobiety, niezależnie od tego, za jaką partią optujeice. Bo kobiety śa mądre, myslą logicznie, są mniej przekupne, bardziej życiowe, praktyczne i zazwyczaj są lepiej wykształcone. 🖐️

Gość ble ble
Ja nie głosuje na nikogo!!! Ponieważ głosując zapewniamy im lepszy stołek i większą pensję, a w zamian co mamy..?? Nic!!!!

Gość a Kopernik była kobietą

Bo wśród 99% kandydujących meżczyzn zazwyczaj lokuje sie najlepszy kandydat. Kobiety które kandydowały, wg mnie nie zasługiwały na głos w tym stopniu, co faceci, na których zagłosowałam i nie dlatego, że były kobietami! Głosując, nie patrze na płeć, ale na człowieka!

Gość antekkk
Całkowicie zgadzam się z nnnnnanannana, że kobiety są lepiej wykształcone, mniej przekupne, logiczne itd, ale jak w każdej pracy jest jeszcze kwestia kompetencji. Więc nie można tak generalizować. Np. pani Beger też jest kobietą, i co z tego. A Hojarska? Nowina-Konopczyna, Jakubowska? Dzieki za takich przedstawicieli!

ni egłosując tez im zapewnieasz stołek, ciemnoto, bo i tak liczba miejsc w urzędach jest STAŁA i określona z góry. Nawet jak pójdzie głoosowac jedna osoba, to ze 100% poparciem saczną urządzać samorząd po swojemu:) Lubię takich niefrasobliwych, co im zwisa, na co pójdą ich pieniądze, jaka będzie służba zdrowia, czy uda im się dobić do lekarza, czy będa mogli wracać do domu chodnikiem czy szosą, czy będą mieli za płotem spalarnię śmieci czy osiedle ogrzewane energia geotermiczną:o🖐️ Jak jest ci wszystko jedno, to przynajmniej o innych byś pomyślała, sieroto...

Gość Janek Szpachlarz
Dziewczyny na traktory!

Mówiłam tez o tym, żeby po wybraniu partii, progarmu itd. głosowac na kobiety:o Czy ja każę wam głosować na Hojarską?:o Myslicie, że nie ma innych, mądrych kobiet? Przeciez każda partia jakieś kobiety wystawia, a im większe bedzie na nie "zapotrzebowanie" tym więcej kobiet będzie się ubiegac o udział w życiu publicznym. To lepiej dla nas i lepiej dla naszych interesów. Może w końcu skończy się era panów z telewizora krzyczących o tym, że kobiety powinny siedziec w domu i rodzic co najmniej 3 dzieci, gotować itd. :o Może w końcu skończą się wypoeidzi Romana i Wierzejskiego na temat antykoncepcji i tego, co powinny robic kobiety:o Bo trochę mnie to dziwi, że wam jest wszystko jedno.

Nie na traktory, tylko (jak juz dziewczyny..., to:) dziewczyny do decydowania o sobie. O szkołach, o komunikacji miejskiej, o budowie domów i osiedli, o inwestycjach, o handlu, o współpracy regionalnej i międzynarodowej. Wykształcone i mądre dziewczyny. A faceci na "sekretarki":p

Gość Proszę bardzo
ja glosuje głównie na kobiety. koniec z "szklanym sufitem" ;-)

Gość antekkk
Bedą nowe argumenty wobec przeciwniczek politycznych, np. że pani X jest za gruba, inna źle sie ubiera, ma fatalna fryzure, żyje z 3 kochankiem, a tamta dawno nie miała chłopa dlatego taka jędza itd ;)

Gość zahukana Eliza
CHLEBA i ORGAZMU!!!

Gość jcduhuhd
ja głosowałam na 3 babki i 1 faceta(żeby było na czym oko zawiesić!)

Gość 3 miliony orgazmów
zamiast 3 milionów mieszkan - swietne haslo wyborcze dla pan

Gość I żeby kobiety jako RASA
WYŻSZA mogły bić mężczyz ,a ci nie mogli oddać !!! LIGA RZADZI LIGA RADZI LIGA NIGDY WAS NIE ZDRADZI

Gość Janek Szpachlarz
kolko Kobiet polskich - tanczy spiewa recytuje rzadzi daje dupy i gotuje.

Gość tak tak tak to chyba raczej
mężczyźni tylko zastanawiają się nad tym, co by tutaj wyruchać:o Przestańcie pisac głupoty:o