Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do jakiegos informatyka.

do jakiegos imformatyka lub kogokolwiek kto sie na tym zna!

Polecane posty

Gość ...ciszek
Calamity Jane......ze nie jestem taka wtorna debilka komputerowa za jaka sie uwazam trgdf.... Ja nie mam zadnego programu antywir i studiuje inf (zeby nie bylo ze lama jestem) i nie mam KOMPLETNIE zadnego problemu Ty nie jesteś wtórna...bo nigdy nie poznałaś Linuxa, a On jest chyba nie studiuje tylko się przysłuchuje.... Oboje mijacie się z prawdą!

...ciszek---> Cytujesz moje slowa... Ja nie studiuje informatyki, mam Avast i nie mam zadnych problemow. I co z tego? Co Ty chcesz udowodnic - bo nie rozumiem sensu Twojej wypowiedzi :) A skad wiesz czy poznalam Linuxa, czy nie...?? I w ogole co za roznica? I co mnie obchodzi kto co studiuje? ;)

Gość lisza
hej czy ten darmowy avast jest tylko na 60dni?

W ciągu 60 dni trzeba go zarejstrować. Oczywiście to jest darmowa rejstracja. Dostaniesz wtedy numer do programu na maila.

Gość lisza
dziekuje za info :)

Gość Buahahaha
Co ty ciszek i ramirez pier... Straszycie biednych ludzi, że mają nielegalne oprogramowanie a chyba się na tym nie bardzo znacie. Nie trzeba mieć żadnej głupiej płytki, a jedynie dowód legalności. Gdzie ty ciszek studiujesz, że tak się mądrujesz? Znam takiego jednego, co też studiował informatykę, a teraz uczy dzieci w szkole. Nie martwcie się, jeżeli nie macie płytki-to nie od razu przekreśla Wasze oprogramowanie.

Gość a czy
widze ze nikt nie zauwazyl mojego bardzo powaznego pytania poniewaz mam problemy z kompem i ciagle mi skacze i wariuje!!! wiec pytam czy jak sie ma awast i kerio to tez trzeba zalozyc ta zapore w centrum zabezpieczen??? (skanuje awastem i wykrył mi juz 4 infekcje)

Gość a czy
widze ze nikt nie zauwazyl mojego bardzo powaznego pytania poniewaz mam problemy z kompem i ciagle mi skacze i wariuje!!! wiec pytam czy jak sie ma awast i kerio to tez trzeba zalozyc ta zapore w centrum zabezpieczen??? (skanuje awastem i wykrył mi juz 4 infekcje)

Gość a czy

Gość a czy
i jeszcze co mam zrobic nie moge nijak wejsc w pomoc i obsluga techniczna( w panelu sterowania) komunikat mowi ze nie mam uruchomionej takiej uslugi a jak uruchomic???

Jak uzywasz Kerio to firewall w centrum zabezpieczen nie jest potrzebny, czyli wyłącz. Co do drugiego pytania Żeby włączyć usługe \"pomoc i obsluga techniczna\" Start---Ustawienia-----Panel sterowania-------Narzędzia administracyjne-- ---Usługi----i następnie szukasz wpisu Pomoc i obsługa techniczna, prawym przyciskiem myszki dajesz własciwości i zaznaczasz Typ uruchomienia na automatyczny.Daj restart komputera i powinno działać.

Gość a czy
dzieki ale nie mam w panelu narzedzi administracyjnych

Jesli widzisz takie coś w panelu sterowania jak \"Przełącz do widoku klasycznego\" to naciśnij to;) Wtedy to na pewno zobaczysz:D