Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos kogo znasz

Cala noc i...?

Polecane posty

Gość ktos kogo znasz

Macie moze jakies pomysly jak spedzic z ukochana cala noc? Zaznaczam ze nie bedziemy sami w mieszkaniu,wiec (a szkoda) seks odpada.Jakies gry,ogladanie filmow,jedzenie.Prosze,pomozcie.

Gość ggggggabi
hmm jakis fajny filmik raz horror raz komedia dobre jedzonko do tego albo najpierw kiolacja winko muzyczka

Gość ktos kogo znasz
no wlasnie nie idziemy spac bo musimy sie opiekowac jej malutkim bratem (pare tygodni) bo jej rodzice wyjezdzaja.W domu bedzie tez jej drugi brat,nastolatek i on sprowadza jakis kumpli czy kolezanki skoro "chata wolna" a my bedziemy sie opiekowac tym malenstwem.Seks na pewno odpada,chociaz nie powiem ze bym nie chcial ale co zrobic... A jeszcze jakies pomysly? Pomozcie,prosze Was bardzo,moze jakas niespodzianka,chcialbym ja jakas zaskoczyc.

nie wiem, ale wiem, ze się fajnie gra...Słyszałam o tej grze od rodzeństwa ...coś z obrazkami i zgadywaniem, tylko chyba muszą byc 2 pary osób...Skombinujcie mi kogos to wpadnę;)....

Gość ktos kogo znasz
Potop - naprawde prosze o powazne pomysly:O Filmy - to takie standard,w koncu ile tych filmow mozna ogladac Poprzytulamy sie na pewno i pogadamy... Co to za gra te pikszonery?

Gość ktos kogo znasz
nie,za niecaly tydzien

Gość ktos kogo znasz
ja 24 ona 22

Gość ktos kogo znasz
poszukam o tym pikszonerach w necie;) a cos jeszcze? a moze z innej beczki - jak Wy chcialybysycie spedzic taki wieczor,czego byscie oczekiwaly?

Mysle, ze mozecie wypozyczyc jakis fajny film, albo dwa ;) Winko, jakies przekaski a reszta wyjdzie sama :) MOze jakies gry planszowe, Monopol lub Rummicub . Wciagajace. My z moim facetem wiele nocy tak przegralismy :) Pictionary, jakbys szukal ;)

Gość Parasolnik
nie rozumiem czegoś: nie będzie rodziców i seksu nie będzie :-) ??? przecież ten mały braciszek chyba śpi??? ;-)

Gość ktos kogo znasz
hehe,no maly bedzie spal,ale ani ja ani ona nie mozemy gdy za sciana ktos jest,po prostu stresuje nas to.A fakt ze bedzie jej nastoletni brat i jakas banda,to juz w ogole kicha. Ech,skombinuje jakies "wciagajace" gry i tak sie chyba skonczy.No ale mimo wszystko dzieki...mam nadzieje ze jakos to bedzie.

Nie stresuje sie. Najwazniejsze, zebyscie sie swobodnie czuli. Nie ma co na sile wymyslac atrakcji :) Sprawdzone pomysly sa zawsze najlepsze. A co jesli padniecie przed polnoca? Cale przygotowania na nic :) Jesli uwazasz, ze dziwczyna bedzie sie nudzic, to zafunduj jej striptease ;) Na pewno nie zapomni tej nocy :P