Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogrążony w miłości

Umierać z miłości

Polecane posty

Gość czy wy tez tak macie
przesrane gdy kobieta nie zdaje sobie sprawy z kim jest i dopiero po fakcie dociera do niej z kim była i jak wielkim uczucuem dazyła ją druga osoba tylko wtedy czasem jest juz za pozno...

Gość już dawno było wiadomo
że w tym najwiekszy jest ambaras aby dwoje chiało naraz..... Nikogo do miłości nie zmusisz. Albo jest albo jej nie ma. I im prędzej zdasz sobie z tego sprawę, tym predzej sie z tego wyleczysz. Widać nie byliscie sobie pisani i tyle. Trzeba naprawdę mieć szczęście aby spotkac prawdziwą miłość taką na zawsze. Nie każdy ją spotyka. A skoro miłość jest tylko z jednej strony, to prędzej czy później jest nieszczęściem dla obydwojga

Gość każda miłość w końcu przechodz
nic nie trwa wiecznie...

Gość trzeba tylko przeczekać
smutek, ból, tęsknotę.

Gość czy wy tez tak macie
Najwyrazniej..ja staram sie zapomniec choc nie łatwo...

Gość ta inna
Tez kiedys sie zakochałam... i trwa to do dzis... wiem ze on zawsze pozostanie w mym sercu... ale jak ktos kiedys powiedział czas leczy rany... potem bedzie bolało mniej... az moze kiedys przestanie

Gość ta inna
Tez kiedys sie zakochałam... i trwa to do dzis... wiem ze on zawsze pozostanie w mym sercu... ale jak ktos kiedys powiedział czas leczy rany... potem bedzie bolało mniej... az moze kiedys przestanie

Gość ta inna