Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazurka

pęcherzyk w macicy, a ciąża, mozliwe?

Polecane posty

Gość pazurka

Piszę tu poraz pierwszy i jest mi głupio, bo dotyczy tematu, który każda z nas powinna znać, a jednak mam wątpliwości. Chodzi o to, ze na badaniu USG mój gin znalazł pęcherzyk w macicy. I moje pytanie brzmi.... Kochałam się z moim narzeczonym w siódmym dniu cyklu - dzień kończący miesiączkę, i nieukrywam, ze wytrysk był we mnie. Następne dni miałam plamienia, i pobolewało mnie podbrzusze. Na czwarty dzień zaczęłam słabnąć, serce kołatało i było mi duszno, miałam nawet zawroty głowy. Trwało to dobre cztery dni. Na badaniach gin powiedział, ze mam pęcherzyk w macicy ale czy to ciąza, to za wcześnie. Teraz od tej wizyty, mam bolące piersi, choć nie są nabrzmiałe, i czuję w nich pulsowanie, nawet mi coś z nich poleciało, ale troszkę. Dlatego pytam, czy moze to być ciąza..????????????

Bardoz duża szansa że to ciąża. Teraz sie okaże czy pecharzyk nie jest pusty ale raczej zostaniesz mamą. Gratulacje:-)

Gość pazurka
Miarka... Dziękuję za odpowiedź.. Ja naprawde się zastanawiam dlaczego te piersi bolą mnie tydzień po @ jak zawsze było później i te pulsowanie.. Choć czuje się dobrze i niemam rzadnych wstrętów. Moze częściej w ciągu dnia mnie morzy do spania, ale myślałam, ze to przez pogodę. Czy naprawdę to mozliwe ? że to ciąża, bo wierzyć mi się niechce.

Gość bez ogonka
ten pęcherzyk to pewnie pęcherzyk płodowy, super, będziesz pewnie mamusią. Maleństwo ma pewnie z 5milimetrów, mniej więcej takie jak moje tydzień temu:) Uważaj na siebie

Senność i zmęczenie to bardzo popularne objawy:-) Bierz Folik;-) życze uadnego maleństwa.

Gość pazurka
bez ogonka. ale od razu po @ mogłam zajść w ciąże i to jest ten pęcherzyk ? Napisz jak masz juz doświadczenie

Gość bez ogonka
a w ogóle to zrób sobie test

Gość bez ogonka
nie tak od razu bo 7dzień plemniki ze dwie doby przeżyją w sprzyjających okolicznościach. A kiedy powinnaś dostać@?

Gość pazurka
powinnam dostać ok 24-25 listopada, mam co miesiąc te same dni, a bolące piersi miałam ok 2 tyg po @ a teraz wcześniej, a czy pęcherzyk pojawia się od razu po @ i zagnierzdza w macicy, bo moze to prawidłowe i tylko panikuję

Gość bez ogonka
to trochę wcześnie jak na ciążę, kurcze, za szybko na jajeczkowanie i pęcherzyk płodowy, to raczej tuż przed oczekiwaną @. Marne szanse na fasolkę ale i tak musisz to sprawdzić za tydzień-dwa. Organizm czasem płata nam figle

Gość pazurka
Dziękuję za odpowiedzi....i za poświęcenie mi czasu.... wystraszyłam się tym pęcherzykiem i myslałm, ze moze to ciąża, choć też w to nie wierzyłam, ale wolałam się poradzić ..

Gość negatywna
siódmy dzień + 2 dni dla plemniczka + 14 od owulacji = 23, musiałabyś dostać miesiączke 23-go dnia zamiast np 28-go żeby ta ciąża była możliwa, jeżeli masz regularne 28 dniowe cykle to raczej nie jesteś w ciąży

Gość pazurka
negatywna Dziękuję za odpowiedź, dużo mi to dało na ta sprawę.