Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pakhsdfjshfjkasgfjhgfb

czy głosował ktoś na LPR lub PiS???

Polecane posty

zastanawiam sie... bo jak znow wygraja to bede sie zastanawiac jak to sie stalo... bo okazuje sie ze ostatnio nikt na nich nie glosowal a wygrali.....

szczerze powiem ze nawet jak starych bab pytam to mowia ze nie glosowaly.... choc nie watpie ze takich nie ma... moze sie baly przyznac hehe

Gość Nie wiem na kogo
patrzyłem tylko żeby nie na POpieprzonych i komuchów ! :D

dopoki nie umrze ostatni z rodu Prl-owcow doputy polska sie nie zmieni

ja tez slyszalam ze ksieza namawialy do glosowania na pis .... kur... a jak na nich patrze to mi niedobrze .. i na kaczora i jego kaczorzyce paszczurzyce wiesniare ktora udaje swieta cnotke niewydymke i mysli ze ludzie uwierza w to jaka ona biedna skromna i szlachetna ohydaa

Gość Ja mam to samo z tymi
nienapasionymi mordami z PO i Sld ! :o

Gość O mamo
to dlaczego będzie druga tura??? kto głosował ma HGW? :-0

Gość Janek Szpachlarz
tylko PIS . tylko P.Kazimierz Marcinkiewicz.

Gość nie no w
samorzadowych to mozna zrozumiec od biedy, w koncu tu sie raczej glosuje na ludzi a nie partie, natomiast co do tego szanowanego nauczyciela z pisu, to jak on taki szlachetny i wartosciowy mogl do takich szuj przystac?

Gość moglaby wygrac HGW
a nie szczekaczka pisu, cwaniacy z pisu socjotechnicy pieprzeni uznali ze lepiej dla marcinkiewicza bedzie, jak nie bedzie za duzo wspominal o swojej pisowskiej przynaleznosci, hehe, dlatego takie dobre notowania ma w wyborach, a kaczor i tak mu zepsuje wszystko bo ciagle glosno mowi o nim jako o kandydacie pisu-maly debil, mam nadzieje ze to ze borowski przekazal swoje poparcie wdrugiej turze na hgw, pomoze wlasnie jej wygrac.

Gość antekkk
Borowski to może sobie pogadac. Wyborcy SLD/PD itd sa blizej Polski socjalnej kaczorków niż PO

Gość przyznam sie
Ja głosowałem. Na PiS (powaga).

Gość ruziaaa
Głosowałam na kandydatów z pisu i zjeżdzać mi z tymi zaściankowymi uogólnieniami. Z PiS w tym roku startuje mój kolega, wpaniały chłopak, ktoś rzeczywiście oddany sprawie i ludziom. Akąd to wiem, bo miałam dotąd okazję sledzic jego poczynania, w radzie miasta, wśród ludzi chorych i potrzbujących, starszych itp. Głosuje na ludzi, nie lubie uogólnień, tym bardziej tych typowo medialnych typu moherowe berety itp. Ktoś kto ma tylko takie argumenty w sprawie daje wyraz swojej ulomności.

Gość antekkk
Zgadzam sie, tylko ze wielu ludzi głosuje na partie. A pan Kaczynski sam nie daje dobrego przykładu, krzycząc że ci co nie lubią PIS to aferzyści, Zomo, lumpenliberały, łze-elity itp itd

Gość ruziaaa
On tym mianem określał polityków, którzy od dłuższego czasu szczekają na rząd i nie pomagają we wprowadzaniu zmian. Dla mnie jest czymś na przykład karygodnym ,żeby partia ,która jako druga siła po ostatnich wyborach przede wszystkim orała sobie hało żeby pogrążyć i szkodzić. Dla mnie to jest niezrozumiałe tym bardziej ,ze jeszcze przez wyborami pan Tusk zapowiadał współpracę.

Gość ankarra
byłam dziś w komisji wyborczej w wawie- PiS niestety wygrało, na LPR i Samoobronę nie głosował prawie nikt:)

Gość antekkk
Te określenia dotkely ludzi a nie polityków, a zmiany mozna byloby spokojnie robic razem z PO, gdyby nie niewyparzony jęzor i obsesja władzy panów Kaczynskich (kłamstwa z lodówkami i mieszkaniami to oni wymyslili) To co, powiesz, ze lepiej zmieniac kraj razem z przestępcami z Samoobrony i łysymi z Młodzoeży Wszechpolskiej?

Gość PO do kamieniołomów
razem z innymi mafiozami i malwersantami ! :)

Gość twoj kot glosowalby na PiS
:)

Gość Kasia Jagodzińska z Tesco
jak często zmieniają sie rządy?myslałam ze co 4 lata tu ledwo kaczyńscy doszli do władzy a juz znów wybory. chyba się uwsteczniłam bo nie wiem co jest grane. nie poszłam na wybory ale chciałabym głosowac za porządkiem i bezpieczeństwem w szkołach , zakazie sprzedazy alkoholu nieletnim, i takie tam. skoro rodzice nie potrafia wychowadz dzieci to w szkole trzeba dyscypliny bo znów będa zabijac gwałcić. strach się bać.

Gość Ja mam nawet majty z moheru
A teraz się możecie przejechać :D A i tak komuch i liberały dla mnie to złodzieje ! :) I trzyskibowy pług obracalny im w D. ! :)

u mnie w mieście mój kandydat na prezydenta(PO) wygrał juz w I turze, sprawdził sie przez II kadencje i był OK wiec dostał mój głos, a wiekszość w radzie tez ma PO, ja jestem zadowolona:) nie podoba mi sie tylko frekwencja, bo ok.34 %, przykre jest to że wiekszosc ludzi jak zwykle to olała, a potem znajac zycie bedzie najwiecej morde drzeć:o

Gość A było choć z czego wybierać
czy kandydowali samę pasożyty na państwowych posadkach ,lub prywatni ,którym nie szadł interes ??? :o