Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-gatka

Co sadzicie o tych bucikach

Polecane posty

Jak dla mnie wygladają dziecinnie. Ale gust to gust. Każdemu podoba się coś innego. Skoro Tobie sie podobają - to nos je i niech nie obchodzi Cie, co inni myślą.

Gość aleksandera
Dla mnie zbyt kolorowe i dziecinne.

Gość 11111111111111111
napewno nie dla 12 latki,moja 12-letnia córka w życiu by ich nie załozyła

Gość bambinek
są ok, oglądałam je też :)

Gość Roksana- ----
Mnie te kolory nie przekonuja, gdyby byly cale brazowe to bylyby napewno fajniejsze

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
nie w moim stylu ale nie patrzylabym dziwnie na kogos kto by w nich mnie mijał....jestem z duzego miasta tu mamy przekrój roznych ludzi:) sa naprawde kosmici a i tak sie to akceptuje...co to kogo obchodzi kto w czym chodzi pfffff

Gość egr
no przecież jak kupowałaś ekstrawaganckie buty to na pewno się liczyłaś z tym że będą przyciągać wzrok! i co się przejmujesz? buty są fajne i masz się czym chwalić :)

wiesz co jak mieszkalam w warszawie to tez nie patrzylam na ludzi,a tutaj tu mnie bawią niektóre stroje,uczesania itd. ja nie smieje sie z kogos tylko z danej rzeczy. ostatnio mijalam transwestyte i nie śmiałam się z niego(bo mi go zał,bo jest chory) ale bawilay mnie jego fioletowe kabaretki wystajace spod 50-letniego futra

Gość do znudzonej...
ZNUdzona, ty bardzo jestes ograniczona. Tak baardzo ograniczona, ze az mi ciebie żal. Wydawałoby się, ze młoda osoba otwarty umysł, a tu poglądy ciotki Klotki z zabitej dechami wiochy. Nie ma gorszego kalectwo od tego umysłwego, baardzo współczuję

Gość mici kici
Jejku, jacy ludzie w Polsce sa ograniczeni. Pewnie Ksiądz i Rada Parafialna powinien zatwiewrdzac dopuszczalne modele ubrań

ja niestety mieszkam w troszke mniejszym miescie i dlatego pewnie ludzie patrza sie dziwnie...Mi sie bardzo podobaja, ale chcialam poznac zdanie innych osob i bardzo dziekuje za opinie:) tak tez o nich myslalam, ze sa oryginalne, ale dziecinne hmm...sama nie wiem:) jeszcze raz dzieki i pozdrawiam