Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w kropce

co oznacza takie zachowanie bylego????

Polecane posty

Gość jestem w kropce

rozstalismy sie rok temu klotnie przez caly rok calkowita separacja teraz znow gadamy mieszkam z przyjaciolka ktora jest jego kolezanka jak wpada to nawet nie zamieni slowa jest spiety gada tylko z nia i jej chlopakiem nie spojrzy na mnie(albo b ukradkiem) kocham Go i mi zalezy na nim i nie wiem co mam myslec o nim

Wydaje mi się,że powinnaś dać sobie z Nim spokój.Kiedyś też miałam podobną sytuację.Zerwaliśmy z moim byłym..po roku się odezwał,daliśmy sobie drugą szansę i było super przez 3 miesiące..Potem ulotnił się jak kamfora i w sierpniu minął rok jak się nie odzywał..nie dzwonił,nie pisał-nic!!! W końcu spotkałam Go(mieszka w innym mieście ale tu ma kuzynostwo) i dowiedziałam się,że się ożenił,bo wpadł z jakąś laską zanim mieliśmy drugie podejście ale nadal mnie kocha i nigdy nie przestanie...że żyje tylko dla mnie...BZDURY!! Radzę Ci daj sobie spokój..wiem,że to boli ale nie warto jest czekać na buraka ..

Gość jestem w kropce
dac sobie spokoj??? hmmm ta milosc nie przechodzi mi juz ponad rok... mysle tylko o nim zyje dla Niego...

Gość jestem w kropce
mowilam mu o tym wiele razy powiedzial ze bysmy sie pozabijali razem

Gość jestem w kropce
owszem tak bylo rok temu ale teraz jestesmy innymi ludzmi

Gość upupupupu
up

Gość joasinek
wieesz róznie to czasem bywa z tymi powrotami.... mysle ze powinnas dac mu jakis znak że chcesz ... ale tak sprytnie żew razie gdy on sie wycofa wyjdziesz z twarza a nie bardzo kochajaca facet nie moze widziec ze Tobie na nim bardzo zalezy bo mzoe to wykorzytsac a co do jego zachowania to mysle że jest spiety i bym to włozyla pod szuflade z napisem nowe zaloty ale jak to zrobic? choc moze sie myle :) powodzenia

Gość autorka topiku...
tak wiele nas kiedys podzielilo ale ja nie skreslilam tego

Gość autorka topiku...
upupu