Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michalina89

Ciąża? Zaburzenia hormonalne?

Polecane posty

Witam wszystkie Panie! Na początku sierpnia uprawiałam petting, ewentualne przeniesienie plemników na palcach partnera. Okres pojawił się planowo, był normalny. We wrześniu i październiku tak samo, ale okres był nieco inny - trochę bardziej skąpy, ale trwał normalnie 7 dni. W listopadzie sytuacja się komplikuje - pierwsze dwa dni normalne, w trzeci dzień lało się niesamowicie (skrzepy do 10-15 cm!) i cisza. W teoretycznie 7 i teoretycznie 8 tygodniu zrobiłam po jednym teście - oba negatywne. Teraz leciałby 15 tydzień ciąży, a objawów (oprócz dziwnych okresów) nie ma. Myślicie, że to może być ciąża? Że jest na nią jakaś szansa? Prawdę mówiąc, wolałabym, żeby bobas jeszcze trochę zaczekał... Pozdrawiam i bardzo dziękuję za odpowiedzi!

Gość a ja ja
jednoznacznej odpowiedzi na odległość nikt ci nie udzieli, ale wszystko wskazuje, że nie jesteś w ciąży. niemozliwe, aby pomyliły sie dwa testy zrobione dość późno. Jak najszybciej idź do lekarza, bo skrzepy to może byc coś poważnego. Poza tym badanie uspokoi cię i wykluczy ciążę na 100%

Gość jgshdmasda.d.a
Podnosze.

Gość LLLLLLLLLLLLLLLLL
podnosze gacie, bo mnie łopadły

Gość jgshdmasda.d.a
Temat up.......

Gość absurd
dziewczyno ty sie zastanow jakie glupoty ty wypisujesz. Do ksiazek usiadz i sie ucz.