Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urwana z choinki

co to jest uzaleznienie od leków uspokajających?

Polecane posty

Gość urwana z choinki

Niebardzo rozumiem a duzo się mówio uzaleznieniach. ja to rozumiem tak: niechce pic nie pije, niechce brac więcej nie biorę, niechce ćpać nie cpam. Nie ruzumiem usprawiedliwienia ze musze pic bo jestem uzalezniony, musze wziąć tabletkę na uspokojenie bo jestem uzalezniona. Wcale nie musisz brac tej tabletki poprostu. A moze sa jakies objawy które mówia o tym,że trzeba zazyc tabletkę? Chciałaby niedługo brac na uspokojenie afobam i boję się ze mogę się uzaleznić, jakie będa objawy? no ale tez z drugiej strony sobie mówię- niebede chciala wziąc to chocby nie wiem co to niewezmę.

Gość lukrowany bez
tez sie zastanawiam gdyz tez planuje brac afobam , ale najpierw mi przepisali deprim. martwię się tez aby nie popaść w uzaleznienie. Wszędzie piszą ze afobam uspokaja i jest na lęki.ale jakie mogą byc skutki uboczne przedawkowania czy uzaleznienia=nikt nie pisze

Gość specjalista
ojj widac ze malo wiesz o uzalenieniu....otoz polega to na tym ze jak odstawisz alkohol czy narkotyki jest zespol odstawienny poczawszy od drzenia rak, wymiotow, bieunki ,boli miesni az po omamy wzrokowe, sluchowe , dotykowe az po padaczke alkoholaowa i aby ulzyc sobie w zespole odstawiennym siega sie po kolejne dawki, litry i kolejne dzialki!