Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jacek Wawa

Jaką pozycję lubicie najbardziej?

Polecane posty

Gość nie mam brata
wszystkie ;)

Gość Jacek Wawa no logg
Ja uwielbiam byc brutalnie wy...any na czworakach, uwielbiam gdy Romus robi mi destrukt odbytnicy "na pieska" :D PS. Misie, podawac GG, papatki 😘😍

Gość nie pisze
jacek, to ten twoj lower ma w koncu na imie roman, czy wladyslaw?

Gość Jacek Wawa no logg
Misie, adresik w czarnym nicku :D Tylko czasem sie loguje, a czasem nie, bo mi skacze neostrada :(

Gość Jacek Wawa no logg
Romus jest moim stalym... 😍 A Wladzio od czasu do czasu... Wladzio ma juz swoje latka... z piec koleczek :D Za PRL-u byl soltysem i po dzis dzien chodzi w gumofilcach... Ale jednak ten orczyk w ogrodniczkach to ma... Uwielbiam lizac mu klate pod kufajka... :p

Gość Jacek Wawa no logg
No misie, czekam na wasze e-maile :D Adresik na samej gorze, w czarnym nicku... Juz nie moge wytrzymac, moje zwieracze sa rozognione do bialosci, niech ktos mnie "ugasi" swoja zylasta sikawka :D Papatki misie 😍😘

Gość Jacek Wawa no logg
Mowie mojej rodzince ze jestem hetero, bo jak nie to mnie wykresla z testamentu i te cztery morgi pod lasem pojda sie jebac... :( Ale co z Romusiem i Wladziem ubaraszkuje, to moje :D PS. I znowu mnie wylogowalo :(

Gość PatrykPatrykPatryk
na pieska klasycznie z jej nozkami moga byc normalnie i moga byc na moich ramionach. 69 te najbardziej ale wszystkie sa swietne najlepsze te co jeszcze nieprubowane

Gość Jacek Wawa no logg
No, 69 z Romusiem to klasyka... Tyle mieska ma kazdy z nas ze nawet nie mozemy odspiewac "I will survive" Glorii Gaynor :o

Gość Jacek Wawa no logg
Znow wylogowany... Eh, te lacza internetowe...:o tak pisze o tym "hetero" zeby zmylic moja rodzinke, musze sie w koncu dowiedziec jak to jest z tym "chetero", co i jak, zeby udawac w niedziele po kosciele, ze lece na panienki (ktore tak naprawde mnie obrzydzaja, a zwlaszcza jak mysle o Romusiu... 😍)

Jacek Wawa no logg wszyscy czytaliśmy o Twojej orientacji płciowej i Twojej seks ekipie Romka, Władka i innych. Ciagniesz im wszystkim druta a potem zapinają Cię w kolajarza w dupsko. Gejowo jak sie patrzy

Gość Jacek Wawa no logg
Mam rozdwojenie jazni... Raz sie loguje i bluzgam na gejow, a potem na pomaranczowo okazuje swoje prawdziwe oblicze... No coz, jestem parowa ale w mojej wsi trudno jest dostac akceptacje na moje odbytowe wyczyny, wiec udaje Wszechpolaka :D PS. Misie, piszcie wiecej mejli :D Adresik w czarnym nicku Jacek Wawa , PAPATKI misie :D

Gość ktos to wie
ja tylko na koniku jedziec lubie i na pieska

Gość Jacek Wawa no logg
No i o 14.08 pisalem "zapinaczom dziekujemy"... No ale podziekuje im dopiero gdy mi zrobia z kichy destrukt, inaczej nie podziekuje :o Juz pisalem ze nie ma jak osssssstra pasywka bez wazeliny, to jest to co misie lubia najbardziej :p

Gość ja tam lubie
pozycje suche gardlo

Gość hahahahahaha
na żabę on leży jemu leży ona siedzi i rechocze