Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie bezuzyteczna

skonczylam studia.. jestem bez pracy.. 14 tydzien ciazy.. czuje sie bezuzyteczna

Polecane posty

Gość calineczka___
nie jestem po porodzie i nie mam tv w domu :P jeszcze jakies fakty dotyczace mnie chcesz przedstawic? :)

nie zalamuj sie kochana :) glowa do goryyy jestem w trakcie studi , w 20 tygodniu ciazy do tegooooo blizniaczejj jeslii sie kochacie jestescie szczesliwii jest dobrzee daciee radee my tez musimyy obyy dzieciakkii byly zdroweeeeeeeeeeeeeeeee

\"Jestem w trakcie studiów\" powinno być :( No dobra, powstrzymam to co mi się ciśnie na usta...

Gość czuje sie bezuzyteczna
chcaca tez trzymamm kciuki za Ciebie:) no ja jestem bardzo szczesliwa ... bo mam cudownego meza i upragnionego dzidziusia w brzuszku... ale dostaje powoli paranoi.. boje sie strasznie - raz o dzidziusia.. ze za maly, ze mam krwawienie, krwiaka.. doslownie o wszystko... i o kase... i o to ze jestem darmozjad.. nastawilyscie mnie optymistycznie - dziekuje Wam raz jeszcze:)

Gość calineczka___
"Nie masz tv ale wazne, ze net masz " - o masz na mysli? :)

Nie stresuj sie bo maluchowi to nie pomoże :) Teraz nie zawracja sobie głowy ze jestes darmozjadem, po co takie myslenie, to głupie :) może kiedys bedziesz zarabiała więcej od męża :D i pokazesz na co cie stac, głowa do góry, co cie nie zabije to cię wzmocni :) powodzenia :) A teksty o fryzjerze i kosmetyczce nie będe komentowac, nie warto

Gość do autorkii
nie wiem czy wiesz ale na staz juz sie nie załapiesz, przysługuje on os do 25 r.ż teraz masz 24 w przyszłym 25 a to dopiero poczatek ciazy. współczuje ci naprawde, to pocieszne takie gadanie ze narobisz sie przy dziecku, sama zobaczysz ze niektore niewytrzymuja ciagłego siedzienia w domu z dziekciem. trzeba do ludzi wyjsc a tak codziennie to samo-szara monotonia. depresji mozna dostac i tyle, niektorym kobietom nie jest dam\ne siedzienie w domu bo pracy nie moga znajsc, spada ich poczucie wartosci, jak u ciebie, nawet na staz nie poszłas, to później juz wogole nie bedziesz mogła pracy znalesc bez podstaw zawodowych. pójdziesz na rozmowe, a szef cie zapyta to co pani robiła do tej pory a ty na to ....szczerze to nic bo lekarz kazał zajsc szybko w ciaze ....i siedziałam na 4 literach no wybacz ale bez odpowiedniego cv nie masz gdzie pracy szukac jak w rybnym.takie mamy czasy