Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akafetrriuszka

Niesmak w ustach po NOVYNETTE albo innych anty

Polecane posty

Gość akafetrriuszka

Mial ktos moze takie skutki uboczne? Bralam jasmin 5 miesiecy. Zmienilam na Novynette i wydaje mi sie,ze odkad zaczelam je brac mam ciagle niesmak w ustach... Mozliwe ze od tego?

Wydaje mi się ze chyba nie, ale kto wie, różne dziwne objawy sa po anty, ja przynajmniej takiego nie znam :)

pierwsze słysze... ja nie mam zadnych skutków ubcozncyha a o takim jak niesmak w ustach kompletnie nie słyszłąm na wet ...... hehe napewno to nei przez tabletki i nie wkręcajcie sobie dziewczyny ze wszystko co złe to przez tabletki ...... paranoja

Witam... raczej wątpię żeby to było przez tabletki. Ja brałam novynete prawie przez dwa lata, jedynymi skutkami ubocznymi (chociaż dość znaczącymi) były problemy z odpowiednim nawilżeniem i dość znaczny spadek libido Bierzesz jeszcze jakieś inne leki? Może to przez nie... Pozdrawiam...:)

Gość akafetrriuszka
ja sobie nic nie wkrecam-zastanawim sie tylko czy to przez to....kiedys przez 3 lata bralam diane, teraz przez 5 miesiecy jasmin , teraz jednak ginekolog przepisal mi novynette i w sumie od tej pory zaczelam miec ten niesmak... Zapytam ginekologa przy najblizszej wizycie czy to ma zawizek. wczesniej ejdnak chcialm zobaczyc czy ktora mial podobne objawy