Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aloiram

Obawiam się, że jestem w ciąży...

Polecane posty

Witajcie! jestem mamą 7-mio miesięcznej Agnieszki i trochę wpadlam w panikę! Przestalam karmić piersią już jakiś czas temu, dostalam pierwszy okres-zresztą bardzo bolesnyt- a teraz nic! Czekam i czekam i już prawie odchodzę od zmyslów! Przecież uważaliśmy...a może nie:-) Choć trochę nieplanowane, to jednak nasze! I kochane. Jednak ta niepewność mnie dobija.Pozdrawiam

Gość to czekaj dalej
a moze wpadłasbys na pomysł i kupiła test ...nie wpadłas na to no tak to za trudne

Gość a nas dobijają
ciagłe pytania czy jestem w ciazy jak sie obawiasz to lekarz cie obawy rozwieje.my nie!

Gość a co to znaczy
że uważaliście ?? Jak się w ogóle nie zabezpieczaliście, to masz teraz problem

Gość uwazalismy
a to dobre...naprawde, autorko ale mnie ubawiłas swoim postem a tobie teraz napewno nie jest do śmiechuuuuu

Wszystkim życzliwym osobom- wiem co to znaczy zabezpieczać się- stosowalam antykoncepcję w plastrze. Test także robilam- jest negatywny. Poza tym z tego co wiem to tak wczesnej ciąży nie wykryje żaden test. A lekarz poradzil czekać. więc czekam. Proszę, nikt niewychowany i malo życzliwy nie musi zaglądać na ten topik, a tym bardziej go czytać.

Wszystkim życzliwym osobom- wiem co to znaczy zabezpieczać się- stosowalam antykoncepcję w plastrze. Test także robilam- jest negatywny. Poza tym z tego co wiem to tak wczesnej ciąży nie wykryje żaden test. A lekarz poradzil czekać. więc czekam. Proszę, nikt niewychowany i malo życzliwy nie musi zaglądać na ten topik, a tym bardziej go czytać.

Kochana, nie przejmuj sie aroganckimi wipsami osob nudzacych sie na smierc... Nie warto. Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze okres u kobiet karmiacych, lub tych, ktore wlasnie przestalykarmic moze byc bardzo nieregularny (taki byl np. u mnie). Zdazaly mi sie cykle nawet piecdziesiecio - dniowe. Trzymam kciuki, zeby kolejny dzidzius przyszedl na swiat we wlasciwym momencie :)

Gość samaaaaa
sama zadłas pytania sama odpowiedziałas, wiec co jeszcze chcesz !!! to juz jest naprawde nudne

Sądzę, że niektóre osoby powinny przeczytać jeszcze` raz to co napisalam. Ja nie widzę tam żadnego pytania. Myślalam, że to jest forum, na którym można się dzielić odczuciami , obawami i szczęściem. Jednak prawdą jest to, że najbardziej zawistne są kobiety, szczególnie znudzone i niedowartościowane