Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porady szukam bardzo

JAK SPRAWIC BY STOPY BYLY LADNE

Polecane posty

domowymi sposobami, prosze dajcie mi rady. Mam brzydkie, stopy , naskorek nie ladny, jestem w USA wiec drogo kosztuje zaklad kosmetyczny. Prosze o domowe, sprawdzone sposoby na piekne stopy - randka mi sie szykuje. Przyjezdza moj chlopak, nie widzielismy sie rok, a ja przez stojaca prace zaniedbalam stopy.

Ja moczę nóżki w soli w ciepłej wodzie....jakieś 20 minut. Następnie na nowy pumeks nacieram jakieś dobre mydełki i jadę po nożkach masując i ścierając naskórek. Później kremuje jakimś dobrym kremem - dosyć grubo. Nakładam skarpetki a rano nóżki sa już piękne. To prosta, tania metoda a regularności ok tygodnia sprawi, że będą gładkie.

fajnie dzieki, moze jeszcze coś?

Moze oprócz pumeksu jeszcze jakiś piling na całe stopy.Zawsze to trochę wyrówna koloryt.

Gość tak moczenie to dobry sposób

Gość a codzinnie trzeba moczyc nogi
w wodzie z sola i scierac pumeksem? a jaka to ma byc sól, jakas specjalna ? a jesli chodzi o peeling to jaki proponujecie?

Gość soł moze
być normalna i może być tez do kapieli, a jako piling najlepsza najzwyklejsza kawa

Gość jelesias
Ja proponuje kupic specjalna sol, ze skladnikami odzywczymi. Dotsaniesz wkazdej drogeri, alebo duzym Suprmarkecie. Cena ok 2 do 3 $. Ladnie pachnie, nawilza stopy, skora schodzi rownomiernie przy pocieraniupumexem. Ja powtarzam zabieg co dwa tyg. :)