Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolla

teraz to ja juz nic nie wiem

Polecane posty

Gość tolla

co prawde wiem o tym od rana ale wahałam sie napisac, teraz sie juz troche uspokoiłam. a mianowicie podpisałam umowe o prace tydzien temu na czas okreslony do 31.04.2007a dzis sie okazło ze jestem w ciazy. tego to sie nie spodziewałam. takie rozwoju sytuacji.

hej tolla! nie zalamuj sie jesli sie dzisiaj dopiero o tej ciazy dowiedzialas to jeszcze nie jest az tak zle gdyz do 31.04 jest tzn bedzie ciaza ok 5 i pol miesiaca czyli jeszcze mozesz wykonywac prace a i tez nie bedzie u ciebie od zaraz widac po brzuszku ze cos sie tam ukrywa! moja znajoma \"chowala ciaze do prawie 7 miesiaca i jak sie puzniej szef dowiedzial ze w ciazy jest to stwierdzil u niej ze \"gdzie\"? nie widac bylo (wg.niego!!! bo juz bylo widac brzuszek -ale rownie dobrze mogla przytyc-a tego sie nie mowi kobietom!!!! hihihih-hihihih ) i jesli twoja praca nie wymaga noszenia ciezkich rzeczy to nei ma co sie martwic! ....Trzymam kciuki! za ciebie i maluszka!!!!!!a jesli juz to mozesz sie o ciazy dowiedziec troche puzniej! i ze nic nie mowilas bo nie masz obowiazku bo teoretycznie dopiero po 12 tyg-(3 mc) mozesz sopkojnie mowic!!!TEORETYCZNIE!!!!!!!!!!! bo wierze ze bedziesz miala slicznego babyka!!! POzdrawiam ! daj znac ...!!