Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychol_og

czytac to I NIE BAC SIE WIECEJ

Polecane posty

drogie panei bojące sie o bycie w ciazy.....mamy duzo roznych objawow ciazy ktore sa zgubne i glupie bo moga zdarzyc nam sie zawszew jak np bolace sutki kregoslup czy czesto oddawanie moczu....najpewniejszym objawem ciazy jest LAKTACJA i pzreczytajcie to bo jak ja patreze co te baby wypisuja na forum to mi sie polakac chce ze tak straszycie te bidne dziewuchy otoz laktacja to karmienie piersia....chodzi mi jednak ze przez ten proces twardnieja sutki bardzo bola i wydobywa sie z nich plyn....czasem bardzo duzo niekiedy malo ale jest widoczny to pzrygotowuje organizm do karmienia piersia czasem jest jednak tak ze jesli kobieta chce miec dziecko bardzo a jest nieplodna to czesto wystepuje laktacja przez jej hormony ktore sa tak pobudzone ze wydaje jej sie ze jest w ciazy koniec kropka i nie świrujcie mi z tematami czy przez pettinf moge byc w ciazy neimowie z eniemoge ale jak nei bylo spermy to skad? wiatropylna a w plynie ejst malo plemnikow sznsa znikoma!!

Gość Fenena
A co powiesz na mastopatię? Mam tę przypadłość- i powoduje ona wycieki z piersi (wygląda to jak laktacja), mimo prawidłowego poziomu hormonów w organizmie...

Gość Fenena
...i oczywiście mimo braku ciązy...