Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaczekkk

bole jajnikow a ciaza prosze napiszcie

Polecane posty

Gość moniaczekkk

kochalam sie z chlopakiem jakies 4 tyg temu... i tydzien temu dostalam okres... normalny... tylko przed nim mialam sutki straszniie wrazliwe co mi sie nie zdaza, bolaly mnie tez jajniki na przemian i do teraz bola... znaczy sie to nie jest taki bol... nie wiem jak to napisac... po prostu czuje ,ze je mam daja o sobie znac... i wczoraj strasznie mnie sutki zaczely bolec mocno przez kilkanascie sekund co mi sie nigdy nie zdazylo ... przestraszylam sie bo podobno tak bola w czasie ciazy... tylko ze czesto i dluzej... niepokoja mnie te bolace jajniki na przemian:( prossze odpiszcie... miala ktoras z was tak?

Moniaczku a skąd my mamy to wiedzieć?Przeciez nic nie piszesz czy kochaliscie się bez zabezpieczenia czy to byly dni plodne czy nie .....wiec skąd mamy wiedziec czy te objawy rokują ciąże a po drugie nie jestesmy wrozkami nie sypiamy w Twoim łożku.Kobiety opanujcie się bo juz multum jest tutaj takich samych stron.

Gość moniaczekkk
jejq byl to przerywany w dni plodne:( wzielam tableti diane 35 potem... okres dostalam regularnie co do dnia... normalny... wiec dziwia mnie te bole... i chce sie poradzic... bo jak jak czytam to widze ze niektore dziewczyny maja okres w ciazy ale sa to raczej plamienia albo mniej skape okresy ... nie no nie wiem:(

No jeżeli był to przerywany i w dni plodne to jest taka możliwość.A okres Twoj jak wyglądał był skąpy czy obfity.Bo okres można dostawać nawet przez miesiące będąc już w ciąży.Najlepiej zrób sobie test! Ale nie popadaj w panikę.

ja proponowałabym mierzyć teperaturke bo zawsze przy okresie jest obniżona, mnie się to sprawdza i nawet jak mam mniej obfity okres to dzieki temperaturze moge wiedziec nieco wiecej...

Gość moniaczekkk
okres byl normalny taki jak zawsze, bole tez takie jak zawsze dlatego ten bol mnie dziwi bo przeciez wszystkie dziewczyny pisza ze jest mniej obfity... sama mam kolezanke ktora bedac w ciazy dostala okres. a temperature wtedy akurat mierzylam bo czsto to robie... mialam dokladnie nie pamietam ale chyba 35.6 albo cos w okolicach wiem ze normlanie...

Gość moniaczekkk
sorki mialo byc 36.6 heh cos w tych okolicach ale na epwno nie wiecej wiem ze nei podchodzila do 37 bo na to tez zwracam uwage...

Zrób sobie dla pewności test.Ale sądzę że nie powinnas być w ciąży ale jak już wczesniej pisałam lekarzem ani wróżką żadna z nas nie jest i nie da Ci 100%pewność że nie jestes w ciąży.

Gość moniaczekkk
wiem heh ze tego nikt mi nie powie ale przynamniej mam mozliwosci wygadania sie...:) a to zawsze pomaga:)

Moniaczek najlepiej zrób sobie ten test i będziesz miała pewność.Ale z tego co mowisz że okres miałas taki jak zawsze a nie jakies plamienia to myśle że nie jestes w ciąży.:) A jesli mogę spytać ....bierzesz teraz tabsy anty?Bo coś pisałas o Dianie.

Gość nierozsadna123
nie nie biore... gdybym brala to bym sie nie bala heh:) przestraszylam sie tej metody wiec astosowalam metode yuzpe tylko nawet nie wiem dokladnie czy dobrze... bo wzielam 2 tabletki najpierw i po 12 godz znowu dwie diane 35. tak czytalam ze na jaims forum przypisal lekarz jaiejs dziewczynie znaczy sie wiecej taich bylo, a na niektorych nie byla ona wpisana do metody yuzpe ale zaryzykowalam...:)