Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słonko21

potrzebuje z kim pogadac!!!

Polecane posty

Gość słonko21

hej zaczne od tego ze jestem daleko od mojej przyjaciolki a jak wiecie z chlopakiem nie zawsze mozna pogadac na te tematy!! jestem z moim chłopakiem prawie trzy lata czuje ze chodzimy w rutyne i przyzwyczajenie nie jest juz tak samo jak na poczatku nie mozna przestac sie przytulac i calowac a co dopiero o niespotkaniu sie godzinne rozmowy przez telefon i slodkie eski na dobranoc było tak fajnie teraz juz to wszysko mineło staram sie zawsze urozmaicic nasze zycie seksualne ale cchyba mi sie nie udaje ile razy klade sie golutka kolo niego a on nic stwierdzilam ze moj cialko juz chyba go tak nie podnieca jak kiedys nie widze juz tego podniecenia w jego oczach nnie mowi komplementow uwaza ze jak powie kocham cie to wystarczy ale czasem kobietka lubi usłyszec ze slicznie dzis wyglada i wiecie takie słowa ktore sprawiaj ze czujemy sie sliczne nie wiem co ma robic pomocy jak to zmienic???

a ile macie lat?... może weszliście juz w taki etap, że wypadałoby porozmawiac o tym co dalej? (slub, współne zamieszkanie)... a apropo sexu, to co nie ma ochoty?...

Gość jestes brzydka
to czemu chcesz by kłamał ?Mowiac ,zes sliczna?

wydaje mi sie to typowe etap fascynacji minął i potrzebne jest coś więcej niż tylko zauroczenie

Gość sloneczkoinne
slonko---->czy Wasz związek polegał do tej pory jedynie na przytulaniu się i patrzeniu sobie w oczy?Mam tez pytanie w jakim jesteście wieku?

Gość czytajaca zasem
coheed strasznie lubie Cie czytac :) pozdrawiam 🖐️

a nie możesz tylko czytać bez komentarza???? ;) Na bycie razem trzeba zapracować to nie tylko wiecznie sterczący członek i chętny otworek ..........

Gość czytajaca czasem
"c" mi ucieklo, nie moglam sie oprzec :)

Ach to c...............raz C......, a raz c..............;)

Gość ja tez mam taka potzrebe
chyba mam depresje jesienna i cholernie cierpie :( Mam ochote strzelic sobie w łeb :o

taa z celownikiem optycznym...............

Gość slonko21
nie twierdze ze całe zycie opiera sie na seksie całowaniu sie i przytulaniu ale czasem jest to potrzebne co wy nie lubiecie sie przytulac i uszłyszec cos miłego??w zyciu bywa roznie raz jest miło a raz nie to normalne mieszkamy ze soba rok!!!i mamy 21 i 28 lat!!ardzo go kocham i on mnie to wiem napewno!fajnie ze odpowiedzialyscie!!;-)

Gość slonko21
dlaczego nikt nie chce ze mna pisac;-(

wprowadź w swoje życie nowe rzeczy czasem nawet zmiana fryzury ,koloru umie poprawić humor i zwrócić uwagę partnera..zorganizuj nagły wyjazd ,imprezę ,kolacje;)

Gość oboje musicie
się postarać by urozmaicic wasze życie erot., spróbujcie coś nowego ale coś co w pełni oboje akceptujecie

Gość oboje musicie
chociaż czasami i drobiazgi pomagają, ładna bielizna, film erot., może jakieś gadżety?

Zycia jest jak patrzyć w dal morza... są fale i doline.. A na zauroczeniu trzeba popracować.. Niby niewinne oczach.. Jedną radą.. aby obudzić porządaniu.. nie odsłaniaj swoje wdzwięki..

Gość slonko21
hej wlasnie sie z nim poklocilam;-(a bzdure wysmial mnie przy swoich rodzicach straszny dzien w pracy urwanie glowy i jeszcze w domu on;-(moze trzeba sie powaznie zastanowic co dalej moze .... a co zniany fruzury to nie dawno to zrobilam ale jego slowa ;ladnie mozemy juz jechac do mojej mamy;-(nie wiem co mam robic jest moim swiatem wiem ze bez niego nie dam rady;-(co za swiat,......

Gość Main kamp
twój cyrk twoje małpy

Gość slonko21
po co wchodzisz na forum i czytasz kogos problemy i tak odpisujesz sama masz małpy w swoim swiecie;-)

Gość slonko21
kupiłam dzisiaj nowa bielizne i zobaczymy co bedzie mam nadzieje ze prolem seksu bedzie rozwiazany a co z reszta?? co zrobic jak naprzyklad woli siedziec przed telewizorem z moim tata i pic piwko niz spedzic czas ze mna w naszym pokoik przytulajac sie romawiac tak jak kiedys???chyba czas pogodzic sie z tym ze jestesmy juz długo ze soba to przyzwyczajenie tylko ze z jego strony bo ja probuje wszystkiego mowiec co do niego czuje jaki to jest wspanily ale on nie odwzajenia komplementow moze czuje sie za pewnie?? bede nadl probowac bo bardzo go kocham;-)

Gość aha_
fascynujące

Gość slonko21
fascynujace??nie ma tu nikogo z kim mozna pogadac!!!szkoda;-(

Są tacy, co lubią dogryzać i wychwytywać słówka, aby się ich doczepić. Życzę powodzenia w urozmaicaniu! Daj znać czy i jak wyszło. :)