Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ni

Ogoliłam sobie cipkę dla Ciebie, a Ciebie nie ma....

Polecane posty

:(

Gość tajemniczy wielbiciel 222
kurde, namiawiam żone, by to zrobila od 2 - ch lat i nic, pisz, prześlij fotki : ccfg23©go2.pl

Gość tajemniczy wielbiciel 222
wiem, podniecam sie takimi podszywaczami, ale juz nie moge, zona znosi to tylko przy zgaszonym swietle, o goleniu cipki nie ma co wspominac, jestem zalamanyyy

No ja sobie golę cipkę, chociaż jestem dziewicą... Ale cały czas mam nadzieję, że ten, dla którego to robię ogranie sie i coś zrobi w końcu:o

a ile lat ma Twoja żona? Macie dzieci??? Niektóre kobiety tak mają. Uważają, że mają brzydkie, nieestetyczne cipki- sine, wystajace czy coś tam jeszcze i mają kompleksy. Poza tym jak się trzeba depilować, to wszystko- bo jak sobie wargi wygolisz a zoastawisz np. włosy w roku, koł tylka, to wyglada to komicznie:) Chociaz np. mój chłopak jak usłyszam, że mam zamiar użyc plastrów z woskiem do eksterminacji włosów tam... to się przeraziłi stwerdził, że zwariowalam:D Kochany jest bardzo. Ale mi i tak głupio by było, gdybym taka zarośnięta jak goryl chodziła, nie wiem czemu... Takie niekobiece mi się to wydaje... Jeszce włosy na łonie- ok. ALe juz między pośladkami, nie bardzo...

Gość henk1
Ej ty 222 to ty jakis nie kumaty, To robisz sam w grze wstépnej a po seksie smarujesz miodem i nakladasz futerko i zadowoleni...

Gość co to za moda
cipki wygolone calkowicie. moze tu chodzi o seks oralny te co gola lubia oral i sie gola dla estetyki i wygody, co w takiej cipce jest pociagajacego? kurde gola cipka, hmm mam nadzieje, ze jak juz taka trafie to bedzie mnie podniecala a nie na odwrot. po co dziewczyny sobie wygalacie tam skoro nawet faceta nie macie skad wiecie jakie wasz facet bedzie lubil? hmm niech ktos mnie przekona ze wygolone cipki sa super. no kto no kto?

Gość dsg
wygolone cipki na 0 sa superrrrr