Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co robic co robic

20 latek sie we mnie zakochal, mam 25 lat

Polecane posty

Gość Co robic co robic

Niby to nie wiele, ale co innego jakby on mial juz 25 a ja 30, teraz chyba nie jest dosc powazny, jak myslicie ?

Gość pokochaj go
:-)

Gość brain chain Aminokwas
za 10 lat jego wiek będzie wielkim atutem :)

Gość brain chain Aminokwas
Przy młodszym dłużej ty będziesz młoda :)

Gość wede
Trudno powiedzieć,różnie jest,zdarzają się poważni.Zależy to też od tego jaką ty jesteś osobą i czego potrzebujesz. Choć rzeczywiście jakby miał 25 a ty 30 byłoby może inaczej,poważniej.

Gość wede
Może poznaj go,a ty chcesz z nim być(nie patrząc na wiek)?

Gość Co robic co robic
On w ogole myslal ze Ja mam 18 scie :D Nie byl rozczarowany ze mam 25, wiem ze to wlasciwie nie duza roznica ale jestesmy jeszcze w takim wieku ze moze troszeczke przeszkadzac, zwlaszcza on jest ledwo mezczyzna, bo Ja juz w miare wydoroslalam Za 10 lat to nawet myslec o tym nie bede, mam w rodzinie kuzynke ktora wyszla za 24 latka, 6 lat starsza od niego, sa razem juz 3 lata i poki co bardzo szczesliwi, moja mama od taty o 4 lata starsza, hmm moze nie powinnam miec obaw ? Martwie sie jednak ze psych nie dorosl do zwiazku a Ja nie mam czasu na zabawe, wyszalalam sie juz, nie interesuje mnie przelotny romans

Gość Co robic co robic
Jestesmy na etapie poznawania sie, zauroczeni, on zakochany a Ja ? Hmm z kazdym dniem czuje wiecej, az sie boje angazowac

Gość Co robic co robic
Ale sie boje, a nie az :)

Gość wede
Inaczej się nie przekonasz jak go nie poznasz.Oczywiście,że psychicznie mógł nie dojrzeć ale może będzie wam razem dobrze.Sama piszesz,że między twoimi rodzicami są 4 lata różnicy. Nie można napisać rzuć go bo to nie ma sensu lub zostań bo będziesz szczęśliwa.Ze związkami tak już jest,że nigdy nie wiadomo.

Gość Co robic co robic
Macie racje, musze sie sama przekonac U rodzicow roznicy wieku w ogole nie widac, a jesli juz tak na sile by sie wpatrzec to tato wyglada na starszego od mamy, pod wzgledem fizycznym i psych jest powazniejszy, mama to zwariowana kobieta Moze sie uda Pozdrawiam i dziekuje za kazdy odzew z waszej strony Moze sa tu osoby ktore sa starsze od swoich chlopakow, ale min 4 lata, bo dla mnie 2 to zadna roznica

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
4 lata to nie duża różnica

Gość róznica nie duza

Gość wiek nie gra roli

Gość zupełnie moja sytuacja
Ja natomiast zakochalem sie w 5 lat starszej pannie (mam 20 lat). I tesh myslalem ze jest troszke mlodsza, ale wiek mi nie przeszkadza. Niestety zauwazylem ze ona sie boi takiego zwiazku i zaczela mnie zwyczajnie ignorowac :( . Ja tez nie szukalem przelotnego romansu tylko dluzszego zwiazku. I tez nie wiem co robic, z jednej strony ja kocham i chce z nia byc, ale z drugiej nie chce zeby sie ze mna meczyla, dlatego juz miesiac sie z nia nie widzialem, bo nie chce zeby przeze mnie cierpiala, ale za to teraz ja sie mecze, bo strasznie za nia tesknie.

Witam, ja mam 21 lat, moja dziewczyna 26. Jesteśmy razem 1,5 roku i jest cudownie :) Skąd jesteście? My z Poznania.