Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuska000

gdzie dobry fryzjer we wroclawiu?

Polecane posty

Gość anuska000

Czy mozecie polecic mi jakiegos dobrego fryzjera we Wroclawiu,ktroy jednoczesnie nie mialby zbyt wygorowanych cen?

Gość nie istnieje takowy

nie znam takowe niestety :( ja chodze do osiedlowego.....place 15 zl za sciecie ( mam krotkie wlosy ) i jestem zadowolona :) kiedys skusilam sie na sciecie w salonie BEM zaplacilam 65 zl ( za sciecie wlosow o 4 cm!!!! ) i wygladalam paskudnie...od fryzjera wyszlam ze lzami w oczach i jak wracalam do domu to \"zachaczylam\" o tego osiedlowego i az sie usmiechnelam gdy od niego wychodzilam :) nie zawsze cena uslugi czy renoma salonu maja znaczenie

Gość zuzia lalka nieduzaaa
Trudno o dobrego fryzjera. Jeżeli chodzi o koloryzację, to jeszcze można wytrzymać, ale gorzej ze strzyżeniem.Zawsze mam wrazenie, że oni nie rozumieją co sie do nich mówi i i tak ścinają po swojemu:-(

Gość anuska000
chodzi mi o dobre sciecie, bo nie mam zaufania do fryzjerow, boje sie ich. a Wy macie miejce gdzie sie zawsze scinacie i jestescie zadowolone?

ja zawsze chodze do bemu 60zl to biora razem z farbowaniem odrostow chyba cos Ci sie pomylilo.