Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda....

Malo doswiadczona pyta..

Polecane posty

Gość Mloda....

Czesc. Jestem bardzo mloda i mam bardzo malo doswiadczenia.. Chcialabym zapytac osoby starsze... Wiem, ze beda tacy ktorzy mnie wysmieja, ale ja nie wiem czy to normalne. Wiec tak.. Mam dosc samotnosci.. Masturbuje sie.. Na wargach wyskoczyly mi jakby pryszcze.. Jest ich mnustwo.. Myszka jest pognieciona jakbym ja ugniatala.. Wystaje mi.. Jakby wisi.. Co ja mam zrobic ?! To normalne w tym wieku ?! 15 lat...

Gość no i po co gniotłaś myszkę
sieroto???:O Nie wiesz, że zwierząt się nie męczy...?:o🖐️

Gość Kristaaaa
pryszcze??? może tak podrażniłaś ze masz jakies zapalenie? a boli, piecze?

Gość a co jest złego w masturbacji
w wikeu 15 lat????:) Ja mam 22 i się masturbuję:p Bardzo fajna sprawa:)

hahahahahahah:):) nie ja sie nie wysmiewam ale te pryszczre spewnoscia nie sa w winiku masturbacji ..hmm..jeszcze z czyms takim sie nie spotkalam....hah ..nie wiem moze pryszcze ci wyskoczyly po non stop tam grzebiesz ..heh ja sie nie smieje ale nie wiem jak ci pomoc..choroba to na pewno nie jest

ejjjj nie bazdzie takie niemile dla niej dziewczyna jest w szoku ja tez mysle ze to jakas infekcja

wcale nieprawda idz do lekarza.....kto ci takich glupot naopowiadal hahah:P

Gość hendra
ja jakoś nie mam problemów z orgazmem- zarówno radząc sobie samodzielnie jak i we dwójkę :D

Gość Mloda....
No taak.. Ale ja sie do lekarza wstydze isc. A po za tym mieszkam w Angli z ciocia.. Jak jej powiem i co ? Glupia sprawa..

jak sie wstydzisz????nie ma nic wsydnego normalna sprawa od masturbacji tego nie dostalas:)

Gość Mloda...
Hmm.. Myslisz, ze nie ? A wiesz moze cos o uplawach.. Mozna cos z tym zrobic ?

Gość tuva
Idz biedoto do lekarza i nie zamartwiaj sie. Marturbacja nie jest niczym zlym i nie jestes z tym sama, chociaz dla wiekszosci to wciaz temat tabu. Problemow z orgazmem nie musisz sie obawiac, wprost przeciwnie, jestes bardziej swiadoma siebie i swoich potrzeb. Nie wstydz sie "wszystko co ludzkie nie jest nam obce". Pozdrawiam.

Gość Mloda...
Tuva, dziekuje Ci za to, ze jako jedyna/ jedyny mnie nie wysmiales/as :) I dziekuje za rade :) Pozdrawiam ze Slonecznego,wietrznego Londynu :)

Gość Mloda...
Tzn tak.. Swedziec.. Swedzi, ale czasem. I leci mi bezprzerwy przezroczysty zel.. O jezuu OCHYDA ! Nie moge nawet bez majtek spac, bo mi zaraz cieknie :( Pol zycia w podpaskach..

no to to jest infekcja moze grzybica..raczej na pewno idz do lekarza samo nie przejdzie

Gość Mloda...
Przepraszam Lilo... Fakt, Ty tez mnie nie wysmialas.

Gość Mloda...
Tak, tylko, ze tu lekarz jest bardzo drogi.. Musialabym leciec do Polski, a teraz nie moge.. Dopiero co zaczelam prace. Szef mnie zwolni :(

Gość oj dziewczyno głupia..........
Jak ten "żel" jest przezroczysty, a czasmi taki jakby troszkę mętny i jest go mnie, to nie masz się czym martwić!!!!:o Upławy: śmierdzą, są białe i serowe, albo jakieś żółto-brunatne:o Przezroczyty "żel" słu ży do oczyszczania, nawilżania pochwy, Ułatwia wprowadzenie członka do pochwy i w ogóle umożliwia w czasie dni płodnych zapłodnienie. Jeżeli się masturbujesz i podnieca cię to (a jeżeli się masturbujesz, to chyba cię to podnieca...) to NORMALNE jest, że z pochwy wydobywa się taki ciagnący, przezroczytsy śluz. Be niego seks nie sprawiałby ci przyjemności, tylko ból. Bo członek jest duży, pochwa musio się rozciągnąć, żeby w nią wszedłi musi mieć "poślizg". Niektóre kobiety, które mają go mniej, muszą używac jakichś żeli nawilżajacych w tubce:o To dopiero jest cyrk...:o Także nie marudź! A te pryszcze jakiej są wielkości???? Taki malutkie? Na wargach sromowych mniejszych, tych wewnątrz, widac je dopiero po naciągnięciu skóry? Śa takie białawe i małe? A wystająca "myszka"....:) Wiesz co? Po prostu masz wystające trochę wargi sromowe mniejsze, tzw. motylki. Nie martw się! Od tego się nie umiera. Cipki nie wyglądają tak jak na poronsach;) A od masturbacji się nie umiera;)

Gość Mloda...
Oj dziewczyno glupia..... :P Dokladnie wytlumaczyles o co mi chodzi z tymi jakby pryszczykami.. Nie wiedzialam jak to opisac :P Tak, ja wiem o tym wprowadzeniu do pochwy itd. Ale myslalam, ze to nie leci caly czas i tak duzo ! Dziekuje i pozdawiam !

Gość w takim razie to nie są żadne
pryszcze, tylko ujścia gruczołów łojowych, dziewczyno:O Sory, ale to jest masakra:o Tak to jest jak się w szkołach nie wprowadza wychowania seksualnego, tylko się o radiu maryja pierdoli:o Masz NORMALNY sluz, NORMALNE wargi sromowe, NORMALNĄ błonę śluzową na nich, NORMALNE też jest to, ze się mastuurbujesz. Jak jeszcez masz przy tym orgazmy to gratuluję i ciesz się tym🖐️ PS> jestem kobieta. Tak, zebyś wiedziała.

Gość Mloda...
Ahh.. Ulzylo mi.. Tak zebys wiedziala ! O radiu Maryja sie pierdoli ! Dokladnie i o furze Rydzyka.. Tak, glowny temat. I o przemocy w szkole z ktora nikt, nic nie robi. Dziekuje Ci. Tak, mam orgazmy :P I to za kazdym razem. Pozdrawiam ze slonecznego i wietrznego Londynu :)