Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia pragnienie

Erotyczne fotki

Polecane posty

Gość Kasia pragnienie

Heya panowie, wyślijcie mi swoje erotyczne fotki, wskazane te najostrzejsze :-) Odwdzięczę się tym samym, napewno nie będziecie zawiedzeni, mój erotyczny email: rocco1@o2.pl pozdrawiam, całuski w peniski

Gość gruby kolo
wysłałem, odeślesz swoje Kasiu?:p

Gość hahahahahaha
może odeśle, a może umieści w serwisie dla gejów z Twoim adresem

Gość w dupe nas pocałuj

Gość gruby kolo
dlaczego dla gejow?

Gość hahahahahaha
zakładam złośliwość autorki (a) topicu i Twoją heteroseksualność - maile od facetów nie sprawią Ci raczej radości

Gość gruby kolo
jak to od facetof? czekam na zdjecia Kasi.

Gość gruby kolo
:(

Gość hahahahahaha
spójrz prawdzie w oczy (nawiasem mówiąc, nie wiem jak to zrobić), nie ma rzadnej, a tym bardziej nie ma rzadnych fotek Kasi, ona Twoje fotki wysle do serwisu gejowskiego do działu anonse, poda Twój mail a w kometarzu napisze, że chetnie posponsorujesz chętnego faceta w zamian za..... nie chce mi się nawet o tym myśleć

Gość gruby kolo
a dlaczego ona taka nie dobra ta Kasia, znasz ja haaaa?:(

Gość te gruby...
jak oddasz sie facetowi to szybciej sluchnij mowie ci nie pchaj sie do lozka z dziewczyna one nie dadza ci tego co da ci drugi facet. ale ty glupol jestes? tu na forum sie jaja robi i zawsze znajdzie sie jakas ciota co sie na to zalapie, aaaaa i jeszcze cos nie stosuj sie przypadkiem do rad na tym forum nie dosc ze sa nie wiadomo skad to jeszcze na pewno nie sa to dobre rady. jak uzywac prezerwatywe? zjedz ja i co zjesz? to byl tylko przyklad

Gość hahahahahaha
bo Kasie są z natury niedobre, tej akurat chyba nie znam, ale znam kilka innych uprzedzam pytanie - one tesh nie wysyłają swoich nagich fotek

Gość gruby kolo
dopsze, poslucham was i zaczne sie otchucac ale zdjec od Kasi nie ma:( myslicie ze mie nabrala?

Gość hahahahahaha
nie martw się, pewnie po jakimś roku lub dwóch przestaną przygodzic do Ciebie maile od gejów, a może spodobają Ci się i ten drobny incydent zmieni na zawsze Twoje szare życie

Gość gruby kolo
ale ja nie jest gejem, ja lubie dziewczyny ladne dziewczyny a Kasia tak ladnie powiedzala dlaczego mie straszysz hahaha? Co ja teraz powiem mamusi?😭😭😭

Gość hahahahahaha
może odkryjesz ukryte dotąd pragnienia, a mamusi to najlepiej nic nie mów bo jeszcze się załamie

Gość gruby kolo
hahahaha ja jak szalony szukam zony wiesz?a mamusia mi dzielnie pomaga myslalem ze jak pokaze jej zdjecia Kasi to jej sie spodobuje ta Kasia i pozwoli mi sie z niom ozenic wiesz? a moze Ty sie ze mna ozenisz hahaha co? moge Ci sie wyslac jak kcez co? ile masz latek hahaha?