Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucony_jestem

Moja kobieta przestała mieć ochotę na sex. co robić ?

Polecane posty

Gość zasmucony_jestem

Witam, Jestem jeszcze dość młodym, bo zaledwie 23 letnim chłopakiem (facetem) i mam dziewczynę (kobietę) w wieku 20 lat. Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata i od ponad roku uprawialiśmy gorący sex. Wszystko było cudownie, aż po pewnym czasie zdecydowaliśmy aby zaczeła jeść tabletki. No i jak postanowili, tak zrobili... Około 3 miesięcy temu przestała jeść te tabletki, bo zaczeła po nich tyć. I od tamtej pory... no może od 2 miesięcy prawie w ogóle nie ma ochoty na sex. Staram się jak mogę, robie romantyczne kolacje, długie spacery, rozmawiamy ze sobą, ale jak mamy się kochać to nagle jest STOP. Rozmawialiśmy na ten temat i powiedziała mi, że nie ma nikogo innego, że mnie kocha i ją podniecam, ale poprostu nie ma ochoty. Wydaje mi się że miała orgazmy bo mało co mi łóżka czasami nie połamała... Powiedzcie mi drogie koleżanki co mam zrobić ? Bo naprawde zaczynam się marwić i zaczyna mi tego brakować.... POMOCY !

Gość hmmmmm.....
to nie jest kweista tego ze nie ma ochoty, poprostu sie boi ciazy, sam pisales ze rzucial tabletki, nie czuje sie poprostu pewna, moze warto by bylo zastanowic sie nad inna metoda antykoncepcji, wktorej bedzie pewna, niech idzie do ginekologa i porozmawia z nim na ten temat

Gość Kiniaczek
Prawdopodobnie to od tabletek antykoncepcyjnych. Niech Twoja dwieczyna idzie do ginekologa i powie o co chodzi.

Gość zasmucony_jestem
Już była i chciał jej przepisać nowe tabletki, po przebadaniu. W sumie macie racje. Powiedziała mi, że z tabletkami czuła się o wiele pewniej. Dzięki wam za pomoc od razu lepiej :)

Gość hmmmmm.....
niech przepisze jej inne tabletki, moze po innch bedzie czula sie lepiej, trzeba dobrze dobrac i tyle.

Gość zasmucony_jestem
Tylko trzeba trafić na takiego lekarza, który nie patrzy na pieniądze, a na zdrowie pacjentki. Bo ja mogę zapłacić nawet 200 zł ale niech ma dobrze dobrane tabletki...

Gość Kiniaczek
A czy Twoja dziewczyna robila jakiekolwiek badania zanim dostala recepte na tabletki? To podstawa. Najlepiej bedzie jak pojdziecie do prywatnego ginekologa.

Gość zasmucony_jestem
Tzn poszła i mówiła, że ginekolog jej coś tam badał, ale tak więcej to chyba nie. Ile może kosztować takie kompleksowe badanie ? Tak żeby było już napewno dobrze ? I jakie to badania dokładnie ?

Gość seks seks seks
ja tam bym sie bzyknela

Gość Kiniaczek
Dokladnie to Ci nie powiem bo nie pamietam ale podstawowe to badanie krwi i jakies badanie czynnosci watroby. Prawdopodobnie tez banie hormonow. Ginekolog mogl ja badac po dkatem prawidlowej budowy, zrobic wymaz do cytologii. Nie mam pojecia ile moze kosztowac, zalezy od miasta i gabinetu - jesli prwyatny to drozej.

Gość zasmucony_jestem
Bardzo Ci dziękuję za bezinteresowną pomoc. Powiem jej żeby poszła do prywatnego. Jeszcze raz dziękuję.

Gość Kiniaczek
Bardzo prosze :)

Gość zasmucony_jestem
Tak to bym postawił jakąś cole, piwo etc. Ale przez internet mogę tylko tyle :)

Gość Frozen
A moim zdaniem strach przed ciążą nie jest tu problemem. Moja żona odstawiła tabletki, chce dziecka a nie chce się kochać. Polecam mój topik - Ona nie chce tak często...