Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natka21

objawy wczesnej ciąży

Polecane posty

Gość Natka21

Mam pytanie czy wydzielanie sie białego śluzu, bóle pleców i bóle podbrzusza to objawy ciaży?? błagam was odpiszcie mi!! I w którym tyg występuje ten śluz?? dużo przeczytałam tutaj na temat śluzu i myśle ze to ciąża!!!

Gość owędy i tędy
jasne, że ciąża! Bliźniacza!

To nie jest powiedziane że jestes w ciąży!!!!A my Ci tego też nie powiemy bo nie sypiałysmy z Tobą!!Zrób sobie test i będziesz wtedy wiedziała.

Gość Natka21
a dlaczego myślisz ze bliźniacza odpisz prosze i to szybko!!!!!!

natla jezeli juz podejrzewasz sluz to sprawdz szykke macicy czy jest otwarta czy zamknieta bo moze to po prostu sluz plodny?

Gość Natka21
Ale czytałam o tym śluzie i o bólach i wszystkie te dolegliwości mnie męczą. Jestem nabrzmiała, mam zmienne nastroje kobietki pomóżcie!!!

Po samym sluzie tego nie okreslisz, zmierz sobie temperature ,sprawdz szyjke z tych poczatkowych objawow to zadnych nie znam. A byla mozliwosc abys zaszla w ciaze?? Moze jestes przed okresem?

Gość Kristaaaa
Natka21 wystraszylas sie i teraz sobie wkrecasz....napisz wiecej szcesgolow, a nie objawow...uwierz ze jak sie czegos boisz to zawsze znjdziesz symptomy:)

Gość Natka21
Tak była możliwość zajścia w ciąże. Temperature też mam podwyższoną

Gość Natka21
Nie boje sie ciąży!! tylko chciałabym sie wiecej dowiedzieć o objawach bo przecież to normalne że na temat pierwszej ciaży i objawów nie wie sie za wiele

Gość Natka21
No pewnie ze lepiej ale chciałabym sie dowiedzieć od was czegoś ciekawego o objawach.

to moze nam powiesz jak to wszystko bylo kiedy sie kochalas jakie sa mozliwosci i teraz jestes przed okresm po czy go w ogole nie dostalas??

Gość Natka21
Okres mam regularnie. Chociaż ostatni miesiąc miałam tylko dwa dni a teraz do okresu jeszcze 7 dni. Ale wydziela mi sie biały śluz, boli mnie strasznie podbrzusze, mam nudności, zmienne nastoje i bóle pleców odpiszcie

Gość Natka21
a Kochałam sie w dni płodne bez zabezpieczenia

Gość santas
taki sluz przed oresem czesto sie wydziela swiadczy o dniach bezplodnych

Gość Natka21
ale wystepuje on w dużej ilości zawsze przed okresem miałam śluz nie biały tylko żółtawy

Gość ciocia Jadwiga
tak. mozliwa. tylko wtedy rosnie szybciej owlosienie.

Gość ziucha
słuchaj ja na serio nie wiem ale jak sobie kupisz test to sie dowiesz, też sie naczytałam o tych głupotach!!! KUP SE TEST !!! BO PISZĄ CI GŁUPOTY!!!

Gość Maryyysia
To mój 27 dzień cyklu, a od dwóch dni mam temp. 36.3, czy mogę wykluczyć ciążę?

Witajcie Kochane. Miesiaczka mi sie spoznia okolo 8dni, mam straszne bole brzucha jkabym miala zaraz ja dostac ,ale nadal jej nie weidac:( robilam dzsi test,ale wyszedl negatywny...nie mam zadnych innych objawoow czy to moze byc poczatek ciazy?

Btw. autorko na nudności jest o wiele za wcześnie. W ogóle o wiele za wcześnie na objawy. Mówisz, że do okresu masz 7 dni a kochałaś się w płodne, czyli jak myślę około tygodnia - dwóch temu. Na dobrą sprawę ledwo co doszło do zagnieżdzenia to o jakich Ty objawach mówisz...

Gość Lysinka
Witam. Ostatnio moja dziewczyna straciła dziewictwo. Pierwszy raz robiliśmy to bez zabezpieczenia. Nie doszło do wytrysku w niej, drugi raz kochaliśmy się z prezerwatywą , ktróra pękła podczas stosunku dowiedziałem się dopiero jak wyciągłem. Wytrysk nastąpił zaraz po wyciągnięciu. Czy w taki sposób mogła zajść w ciąże czy w tej wydzielinie przed wytryskiem przed wytryskiem występują plemniki, lub czy podczas stosunku wydzielają się krople spermy , które mogą spowodować zapłodnienie ? Dodam że moja dziewczyna ma objawy wczesnej ciąży. Typu boli ją podbrzusze, jest senna, zmęczona, ma bóle głowy. Proszę o szybką odpowiedź.