ZABUSIA29 0 Napisano Listopad 14, 2006 j/w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ginożka Napisano Listopad 14, 2006 debilko idź do gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wkłada się Napisano Listopad 14, 2006 palca i cię bada: obmacujesz czy jest miękka czy twarda, otwarta czy zamknieta. w polaczeniu z ogólną wiedza na temat funkcjonowania kobiecego ciała możesz troszke dowiedzieć sie o organiźmie własnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wkłada się Napisano Listopad 14, 2006 na -ewno jednak taka samokontrola nie zastapi wizyty u lekarza!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Listopad 14, 2006 byłam u gina tylko tak sie potem zagadałyśmy że wkońcu mi nie wytłumaczyła dziękuje wszystkim za uprzejmość, a jak dla kogoś to problem napisać pare słów to niech sie nie wtrąca ://// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Listopad 14, 2006 może mi ktoś jakąś stronke podeśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość omeska Napisano Listopad 14, 2006 Samemu???????To jak ON niby ma sobie zbadać???!!!...Myślałam ,że tylko kobiety mają macice.Najpierw naucz się pisać...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach