Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fantazmat

CD Burner XP PRO - jak przegrać płytę?

Polecane posty

czy ktoś może mnie poinstruować jak w tym programie przegrywa się z płyty na płytę? nie mogę znaleźć opcji \'copy disc\' a kombinowanie na nic się nie zdało :( będę wdzięczna

Gość która wersja

Gość udaridarida
odpowiedzcie ludzie bo i ja jestem ciekawa

Gość która wersja
Ja mam trójkę. A znasz angielski? Bo u mnie w pomocy jest napisane jak kopiować - ale ręcznie, nie automatycznie.

Gość która wersja
W pomocy wpisz Copy Audio-CD i powinno się wyświetlić.

Gość która wersja
Napisałam, trójka. U mnie jest coś takiego The feature to copy a CD/DVD is not implemented yet. However, you can copy the tracks of an Audio-CD when creating a new Audio CD. At first you have to create an Audio-CD. Choose "Audio" of the "New Compilation"-dialog that appears on startup of CDBurnerXP Pro. To reopen the dialog, click the new-button in toolbar. Then select the drive that contains your audio disc in local browser (top left) and drag and drop all (or only the ones you want) .cda-files to the Audio CD layout (bottom). Then burn your disc. Note: This is no way to make a 1:1 copy of your disc! W sumie to nie jest kopiowanie 100%, ale dobre i to.

Gość która wersja
Trójka, a dokładniej CDBurnerXP Pro 3.0.116

glupie pytanie :D juz wiem he function to copy a CD/DVD is not implemented yet. However, you can copy a Data-CD with this workaround. To create a Data-CD or DVD choose \"Data Disc\" or \"DVD+-R/RW\" of the \"New Compilation\"-dialog that appears on startup of CDBurnerXP Pro. To reopen the dialog, click the new-button in toolbar. u mnie jest cos takiego wiec wygląda na to że jest taka \"opcja\" ale mimo że rozumiem językowo to nie za bardzo wiem jak to zrobić :O

mam jeszcze pytanie...a za pomocą tego sposobu możesz kopiować tylko płyty z muzyką czy z folmami też?

Gość BeliaR
W wersji 3.5 alpha jest juz mozliwosc kopiowania plyt. Wersje ta mozna pobrac z softpedii.