Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobie_ta

Fetysze

Polecane posty

Gość kobie_ta

Każdy z nas ma swoje wrażliwe punkty. Co szczególnie na Was działa? Co działa na Waszych partnerów?

Gość jestem facetem i uwielbiam
kobiety w skórzanej-skóropodobnej odzieży w szczegolnosci w takich obcislych spodniach !!!

Gość corka szefa
Gdy facet swietnie pachnie

Jeden z mężczyzn uwielbiał moje stopy. A ja uwielbiałam to jego uwielbienie :-) Mam słabość do męskich karków. Uwielbiam się w nie wwąchiwać, wtulać, lizać, podgryzać, delikatnie drapać... Mmmrrr...

nie wiem czy to działa na facetów (napewno tak :)) ale ja uwielbiam swoje stopy w klapkach na wysokim obcasie z pomalowanymi na czerwono paznokciami,. Strasznie mnie to kręci. Od razu czuje sie bardziej sexi

Gość ___ona__._
uwielbiam dłonie.. moge na nie patrzeć i sie nimi bawić bez końca... oczywiście jesli mi sie podobaja :D

Burza, coś w tym jest. Zawsze dbałam o stopy, ale od tamtego faceta jestem wręcz przeczulona. Mam po prostu szalenie miłe skojarzenia... :classic_cool: U kobiet strasznie lubię zgięcie szyi. Moim czułym punktem sa natomiast plecy. Uwielbiam pieszczoty moich pleców, a tym samym \"łyżeczki\" i inne takie...

Gość henk1
Kobieto najpierw zaznajom sié z problematyká fetyszy a pózniej dyskutuj.

Wiem, temat trochę się obsunął. Może w takim razie wyjaśnisz i naprostujesz?

Gość dlonie
uwielbiam dlonie

Gość No nie...no no
stare śmierdzące majtki rozmiar XXXXXL

Za Wikipedią: Fetyszyzm to zachowanie polegające na uzyskiwaniu satysfakcji seksualnej w wyniku kontaktu z obiektem pobudzającym - fetyszem. Fetyszami mogą być wszystkie obiekty powodujące podniecenie seksualne drogą skojarzeń, np: części ciała, części odzieży, pewne cechy anatomiczne, które metodą imprintingu znalazły się w świadomości fetyszysty. Więcej pod linkiem http://pl.wikipedia.org/wiki/Fetyszyzm_%28seksuologia%29

Transestyci są piękni w obu wydaniach z reguły :-) Ale jak to się ma do fetyszyzmu?

Gość henioo
transwestyci sa z reguly fetyszystami damskich ubran :P

Nie, transwestyci mają czują się jak płeć przeciwna. To nie fetyszyzm tylko \"boska pomyłka\".

Gość znicz wygląda tak
Transseksualiści raczej. Transwestyta lubi się przebierać i tyle.

Gość henioo
mylisz pojęcia! mówisz o transeksualistach, czyli takich ktorzy chca zmienic plec. Transeksualista chodzi ubrany jak kobieta dlatego ze sie czuje kobieta. Poza tym nie ma ptaszka! Transwestyci sie przebieraja dlatego ze sa fetyszystami damskich ubran. Na codzien wygladaja na 100 % facetow i nie chca zmieniac plci!

No przecież już się zreflektowałam, Henio. Nie denerwuj się, bo nie zaśniesz ;-)

Gość henioo
ok :) ide już spać . swoją drogą czasami marzę o seksie z transwestytą lub transeksualistą, może ktoś wie gdzie ich znaleźć?