Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

BOL JEDNEJ PIERSI PRZY TABLETKACH

Polecane posty

Gość HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

biore derugie opakowanie harmonetu,narazie wszystko ok,czuje sie dobrze ale od kilku dni niepokoi mnie klojacy bol czesci prawej piersi.Piers boli po zewnetrznej stronie i czuje delikatne klucie prawie pod pacha.czy ktos mial podobna sytuacje??czy to jakis skutek uboczny tabletek??

Gość Beyyyybe
tak to moze byc skutek uboczny, ja nie dosc ze plamilam to bolaly mnie piersi raz jedna a potem 2 , jezeli te objawy nie mina po 3 opaowaniu radze isc do lekarza on zmieni Ci tabletki

Gość HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
nie zdziwilabym sie gdyby mnie bolaly dwie piersi jednoczesnie ale klujacy bol polowy jednej piersi troszke mnie przeraza,najchetniej zaraz pobieglabym do lekarza ale nie chce panikowac,narazie poczekam chciaz cos mi sie wydaje ze bol sie powoli nasila:(

Gość miałam podobnie
bez tabletek. poleciałam na usg piersi i do lekarza. Powiedział, że wszystko ok , mam brac magnez przez 2 miesiące, a jak mi nie przejdzie, wtedy dokładne badanie poziomu hormonów. Ale przeszło , nie wiem czy od magnezu, czy samo z siebie.

Gość miałam podobnie
wniosek - skoro sugerował badania hormonalne, jezeli magnez nie pomoże -to znaczy, że podejrzewał, że moga być to jakieś zaburzenia hormonalne? najlepiej idź do lekarza - to nie panika tylko rozsądek. Moe to w miare typowy objaw, a może zmieni ci tabletki.

jeszcze poczekam kilka dni,moze samo przejdzie ale za twoja rada zaczne brac magnez:)nie spieszy mi sie od lekarza bo przypuszczam ze sam nie bedzie wiedzial od czego to,a jak zapytam czy od tabletek to stwierdzi "byc moze":)

Gość miałam podobnie
Magnez pewnie nie zaszkodzi, oby pomógł.:)

czy kogos jeszcze bolala polowa jednej piersi???????????

Gość HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ODSWIEZAM

Wutaj HHHHHHHHHHH Tak ja miałam podobną sytuację, brałam harmonet przez 10 miesięcy i przez długi czas bolała mnie lewa pierś dokładnie tak jak Ty opisałaś, prrawie pod pachą, taki kłujący ból , samo nie preszło ... byłam u ginekologa i powiedział, że to skutek uboczny tabletek, że organizm po prostu ich nie przyswaja i kazał mi odstawić tabletki i nie stosować hormonów przez 3 miesiące .... zrobiłam usg piersi , okazało się, żw eszystko dobrze:) a teraz biorę plasterki i nie mam dolegliwości, jak masz jakieś pytania to napisz, chętnie odpowiem, pozdrawiam

Gość HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
KWIATUSZKU DZIEKI ZA ODPOWIEDZ BO JUZ MYSLALM ZE TYLKO JA JESTEM W TAKIEJ DZIWNEJ SYTUACJI-TYLKO CZEMU TAK DLUGO ZWLEKALAS Z POJSCIEM DO LEKARZA SKORO CIE BOLALO.A NIE ZAPROPONOWAL CI ZMIANY TABLETEK??CHYBA W PONIEDZIALEK SIE WYBIORE DO LAKARZA.NACZYTALAM SIE W INTERNECIE ZE TAKIE OBJAWY WSKAZUJA NA ZAPALENIE PIERSI...TYLE ZE PROBLEM DODTYCZY GLOWNIE KOBIET KARMIACYCH PIERSIA.W SUMIE ZARAZ MI PRZYSZLO DO GLOWY ZE TO OD TABLETEK:(

aha zapomnialam dodac ze jak dotykam tego bolacego miejsca to czuje tam takie twarde zgubienie,tez tak mialas?

Gość reksa
mam dokładnie to samo, boję się

reksa ale czy tez bierzesz tabletki??jesli tak to jakie i od jak dawna?a jak dlugo boli cie piers??

Wiesz co lekarz kazał mi odstawić tabletki na 3 miesiące, żeby dać odpocząć organizmowi od hormonów, bo pól piersi sugerował, że mój organizm nie toleruje tych hormonów ... nie bolało mnie aż tak długo, bo z przerwami to nie był ból ciągły ... najlepiej wybierz się do lekarza , uspokoisz się, trzymam kciuki:) a po tych 3 miesiącach zaczęłam stosować plasterki i już nie mam żadnych bólów:)

a propos zgrubień , które wyczuwasz ... wiesz ja bardzo bałam się, że to coś poważnego i dotykając piersi wydawało mi się, że całe są w zgrubieniach nie mogłam osadzić tego obiektywnie, ale lekarz rozwiał moje wątpliwości

Gość odswiezam