Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kukułka13

CIĄŻĄ A TABLETKI PROSZĘ O SZYBKO RADĘ-

Polecane posty

kukułka13 w ostatni dzien miesiaczki kochałam sie z chłopakiem i pekła nam prezerwatywa z cała zawartoscia jego!W tym czasie caly czas mam dziwne humorki, piersi mnie bola, w dole brzucha takze mam dziwne zachcianki(np. nigdy nienawidziałam koli teraz ja pije ciagle jakies ogorki jem od niechcenia ze nawet tego niekontroluje dopiero jak zjem łapie sie na tym co ja zjadłam.. No wiec wczoraj kochałam sie z chłopakiem i podczas sexu zaczełam krwawic no wiec doszłam do wniosku ze pewnie okresu dostałam( bo nigdy niekrawiłan podaczas sexu) i wziełam tabletki antykoncepcyjne..Wczesniej niebrałam...Dzis nic juz po okresie niebyło widac dopiero jak sie kochalismy to za drugim razem znpowu krew..(mija juz 4 tydzien od naszego ostatniego razu) i teraz niewiem mam straszne bóle brzucha okresu niewidac jak jestem w ciazy to niewiem czy mam brac tabletki tyle ze niejestem pewna..Błagam poradzcie mi...miała któras tak z was..czy tabletki zaszkodza cos jak okaze sie ze jednak jestem ..załamana jestem ;-(

Kup test w aptece, to się dowiesz, a najlepiej bedzie jak pójdziesz do ginekologa. Obawy wtedy beda niepotrzebne.

Gość odswiezam
nie jedz tabletek jak masz takie obawy..robilas test ? ja jak zaszlamw ciaze to pierwsze bolal mnie brzuch tak jakbym okres miala dostac,,, i nie odstałam,, potem dopiero za 3 razem test wykazal ze jestem

Gość a moze hmm
a moze to nadzerka ? ?? ? ? ? ?

Gość monia ja
musisz jeszcze jeden topik załozyć... wtedy sie dowiesz.