Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdzisia modnisia

czy yasmin obciaza wątrobę i żołądek???

Polecane posty

Gość no na pewno
troche tak jak wiekszosc tabletek anty dlatego tez wprowadzono min plastry pozdrawiam:)

Gość no na pewno
no a co maja Ci napisac???ze sa cudowni i bez zadnych skutkow ubocznch przeciez wiesz ze tak nie jest kazdy lek przyjmowany codziennie obciaza w jakis sposob watrobe i zoladek;/ moze zdecyduj sie na plastry buzka

Gość no na pewno
ja w sumie jestem zadowolona z yasminu:) wczesniej bralam diane 35-kompletny syf nawet moj gin tak mowila;/ yasmin jest o wiele lepszy no ale jak kazdy lek wiadomo nie pozostaje bez skutkow ubocznych wszystko zalezy od organizmu buziale

Gość pewnie że tak
tak jak każde tabletki. nie ma tabletek nie obciązajacyc wątroby czy żoładka (chyba, ze hepatil czy rapacholin;) ) a tak BTW, moim skromnym zdaniem, te szity scheringa powinno wypiepryć sie ze sprzedazy :o gorszych tabsow niz jeanine nie widziałam.podjerzewam, ze yasmin (też tak ostro promowana lepsza nie jest). wolę stare, sprawdzone.

Gość annnnnna
ja tez na plastry sie nie skusze narazie, glownie z powodu ceny no i cudowania z tym przyklejaniem :p i schizami jak sie rabek odklei

Gość do pewnie ze tak
dlaczego uwazasz ze gorszych tabsow niz jeanine nie ma?masz przykre doswiadczenia?ja biore wiec chcialabym sie dowiedziec???