Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaw

mam dziwne fantazje , pociaga mnie coś co nie powinno chyba

Polecane posty

Gość 5352345
potrafię jeszcze jako tako zrozumieć scenę z ostatniego zdjęcia - kobieta bez nóg i rąk, jak lalka, nie może się obronić, nie może nic zrobić, można zrobić z nią wszysto, położyć jak się chce, widać tylko najwazniejsze seskualne atrybuty nieprzysłonięte rękami i nogami, takie totalne uosobienie fantazji erotycznej kobiety jako narzędzia do masturbacji (nie podzielam tego, sama jestem kobietą, ale powiedzmy że jeszcze poniekąd mogę zrozumieć podstawy takiego rozumienia) ale to że ktoś nie ma jednej nogi? ręki? fuujj.. mi jest słabo jak o tym mysle

Gość To dobrze że
ze są takie fantazje. Dzięki temu inwalidzi też mogą liczyć na miłość i pełną akceptację.

Gość bwd admirer
A mnie bardzo podobają się dziewczyny po amputacji obu dłoni na wysokości nadgarstków, może to dziwne,ale widok takiej laski kręci mnie niesamowicie,sama myśl o np.spotkaniu z nią,randce,wieczorze w kinie,choćby przez 1 dzień.Bardzo chciałbym poznać taką kobietę,i związać się z nią,najlepiej gdyby była bwd wannabe i atrakcyjna fizycznie.

Gość Korteks
Kazdy ma jakieś fantazje, mnie też pociagają kobiety z amputowanymi nogami dwoma lub jedną, albo też jeżeli ma jedną kończynę krótszą, lub obie, myślę, że to inność przyciąga (obojnactwo też jest innością i tez czasami może być pociągające), brak nóg przybliża do tego podniecającego miejsca, ale nie chcę mechanikcznie nikomu nic obcinać, aqni nawet być tego świadkiem, to faktycznie pozostaje w sferze fantazji

Gość ajaja4
Dopóki ktoś nie chce odrąbać partnerowi czy sobie kończyny to chyba niegroźne fantazje.

Gość bwd admirer
Fakt,każdy ma swoje ukryte pragnienia,nieraz tak dziwne,że ludziom trudno w nie uwierzyć,jednak jeśli nie wyrządzają one nikomu żadnej szkody,powinny być akceptowane przez innych.

Gość APO
Uważam,że nie ma w tym nic złego.Trzeba zrozumieć wszystkich tych,którzy maja taką potrzebę.

Gość lk
dla mnie co najmniej dziwne, nie rozumiem wogóle

Gość Bardzo miła pani ...
Dla mnie niepełnosprawni są odpychający i aseksualni

Gość Do Bardzo miła pani ...
A jak ty byś była niepenosprawna to tez ludzie pełnosprawni byliby dla ciebie aseksualni?