Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kleofila

beganie, a biust

Polecane posty

Go艣膰 kleofila

Witka. Chcia艂abym zacz膮膰 codziennie biega膰, lecz obawiam si臋, 偶e przez to m贸j biust obwi艣nie.. S艂ysza艂am, 偶e bieganie bardzo 藕le wp艂ywa na biust. Wi臋c co robi膰??? zak艂ada膰 kilka stanik贸w..??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mam lepszy spos贸b
nieeee.....zak艂ada膰 jeden ale dobry....wsmarowywa膰 kremy uj臋drniaj膮ce :) ja s艂usza艂am 偶we od biegania mozed zrobi膰 si臋 cellulit na nogach i posladkach :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak najlepiej w ogole sie nie
ruszaj wtedy z pewnoscia ci nie obwisnie:O i najlepiej jak bedziesz lezec, wtedy tez nie zwisa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pampampampam
a jak by艣 sta艂a czesto na g艂owie to nawet sie unios膮 :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamietaj.........
od jazdy rowerem grubiej膮 nogi:P:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kleofila
glupki;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiniaczek
Kup dobry sportowy stanik i biegaj. Od bieganie nie obwisnie biust i nie zrobi sie cellulit. Od jazdy na rowerze nie grubieja nogi, choc poczatkowo moze sie tak wydawac co jest zwiazane z rozbudowa tkanki miesniowej. Ale to TYLKO na poczatku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jullleczka
hej Ja biegam od paru lat i biust mi sie nie zmienil przez ten czas a jesli troche to na pewnoo nie od biegania!Jesli masz cellulit to tez ci zniknie z czasem. Na pewno nie przytyjesz , chyba ze bedziesz jadla za dwoch to najwyzej przy intensywnym treningu zwiekszysz mase miesniowa. Polecam bieganie na biezni lub trawie inaczej mozesz nabawic sie kontuzji. wybierz tez odpowiednie buty to wazne! Poza tym biegac mozesz prawie zawsze -zakladasz buty i wychodzisz a ile daje radosci i lekkosci !Polecam!

Udost臋pnij ten post

jejku dziewucho zastanow sie co ty mowisz ?jak mozesz miec od biegania cellulit lub obwisle piersi............kobieto od biegania to bedziesz miala skore tak jedrna i mocna w dotyku ,a biust owszem spasc moze to zalezy jak bedziesz szybko biegac im szybciej beda to biust ci zmaleje ale nie bedzie obwisly -kup sobie stanik sportowy taki specjalny do biegow .....a problemy ze skora moze miec tylko jedynie kobieta ktora uprawia sport przed tv-pozdrawiam i do dziela馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najcz臋艣ciej trrollluj膮 faceci
a wiesz co to jest schock absorber ? nie obwi艣nie ci biust je艣li si臋 dowiesz i zastosujesz

Udost臋pnij ten post