Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obrzydzony

Nie wytrzymam !!! Brzydze sie jej !!! AAAAAAAAAAAAA !!!!

Polecane posty

Gość Obrzydzony

Jestem z dziewczyną juz trzeci miesiąc. Od jakiegos czasu wspolzyjemy i rozmawiamy szerzej na temat seksu. Powiedzielismy sobie wszystko i to jest najwiekszy problem. Dowiedzialem sie ze miala 4 kolesi przedemną:o Czterech!!! Ja jestem piąty !!! (Ona jest moją drugą kobietą). Drązylem zeby mi powiedziala jak to wszyystko u niej wygladalo, mimo ze straszmnie mnie to bolalo. Z pierwszym kolesiem sie przespala w liceum od tak zeby stracic dziewictwo bo wiekszosc kolezanek mialo to za sobą. Podobno wybrala jakiegos przystojnego kolege i poprostu to zrobila (przeciez to kur.estwo). Pózniej byla w powazniejszym zwiazku ktory trwal ok 2 lata i poprostu jak to w zwiazku wspolzyla z kolesiem:( . Z trzecim kolesiem podobno pospotykala sie ze 2 tygodnie i zrobila to z nim ze dwa razy. Podobno ten czwarty to tylko przygoda sylwestrowa... :o Boze co ja bym dal zeby nie miala takich przezyc, albo chociaz zebym nigdy sie o tym nie dowiedzial (choc sam drazylem temat). Jestem zrozpaczony bo w dziewczynie sie szczerze zakochalem... a teraz obok milosci jest jeszcze straszne obrzydzenie.

Gość Fajna86
I wierz mi ze moze nie ty ostatni :O

Gość sa dziewczyny
porzadne i mniej porzadne ty trafiles na ta z tych drugich wpolczucia! ehh

Gość KLUSKA FIUTKA
NUDZIARZ

Gość do klinki spinki
Nie, nie w nim ten problem, problem w tym, że dziewczyny teraz z prędkością światła lądują w łóżku. Dla mnie też to obrzydliwe.

\"Z pierwszym kolesiem sie przespala w liceum od tak zeby stracic dziewictwo bo wiekszosc kolezanek mialo to za sobą. \" - faktycznie żałosne:O \"Z trzecim kolesiem podobno pospotykala sie ze 2 tygodnie i zrobila to z nim ze dwa razy. \" - też conajmniej dziwne \"Podobno ten czwarty to tylko przygoda sylwestrowa... \" - jak wyżej Jak widać jej seks jest nieprzemyślany i to mocno. No, ale może weszła na dobrą drogę.

Podsawowa zasada: NIE WYPYTUJ o jej/jego doswiadczenie seksualne prze Toba!!!!!!!!!!!! Nie dla jej spokoju, ale dla WLASNEGO!!!!!!! Ja nie wypytywalam, moj chlopak mnie tez nie wypytywal, wiemy tylko ile. To wszystko. Po co wiecej wiedziec???? Tylko sie meczysz, zastanawiasz, co by bylo gdyby, ldaczego, jak to i w oogole :O A zapytales jej kiedys czy zaluje ktorejs z tych przygod? Bo ja tez takowe mialam (moj chlopak tez) i ja BARDZO zaluje. Ale czasu nie da sie cofnac. Teraz sie mecz. Sory.

Gość kolejna męska świnia
i on mówi o miłości!!!!!!! litości ludzie!!!!

Ilosc partnerow seksualnych to prywatna sprawa kazdego czloweika. To tak jakbys sie brzydzil dziewczyna, bo caluje rodzicow na dobranoc, miewa wzdecia, ma szeroka stope lub inne poglady polityczne, zwierza sie kolezankom

I mimo, zes niby taki siwety, kochasz ja, to wspolczuje dziewczynie. Jak mozna kochac kogos (niby) i sie go brzydzic??? Jak dal mnie te 2 emocje nie ida w parze. Albo - albo

Nie moge uwierzyc, ze wciaz istnieja tak ograniczeni ludzie... moze i jest twoja dziewczyna, ale wciaz ma prawo do przeszlosci i to jest JEJ dupa, a nie Twoja! Na szczescie ja nie mam takich problemow ze swoim chlopakiem, bo szczerze mowiac, trudno byloby nam sobie przypomniec naszych wszystkich partnerow, a zreszta po co to rozpamietywac??

Gość Obrzydzony
Dodam cos jeszcze... Do tej dziewczyny poczulem naprawde cos silnego i wspanialego zarazem. Poraz pierwszy w zyciu poczulem co to znaczy kochać... A teraz, wiedząc to wszystko, kiedy ma dojsc miedzy nami do zblizenia, czasem jest poprostu klapa (wiecie o co chodzi) - BRZYDZE SIE JEJ :(

Gość nad niemnem
bo tak naprawde jej nie kochasz

to skoro jej brzydisz, to znaczy, ze nie kochasz. I nie zwalaj na nia winy za swoja impotencje. radze powaznie pomyslec nad soba, ewentualnie pomyslec o terapii, skoro tak bardzo ulegasz swoim emocjom, nie potrafisz ich okielznac.

No matko!!! Jakis ty ograniczony To z nia zerwij i szukaj zelaznej dziewicy, ktora nie miala przed toba nikogo. Skoro sie brzydzisz to ja nie widze przyszlosci dla waszego zwiazku:O Nadal nie rozumiem czegos takiego :O

Gość gosia ze śląska
faceci to debile: wierzą w to co im kto powie, inna by zanizyla ilość partnerów ale ta nie byla na tyle cwana

Gość Hm............................
Autorze tematu - ta pierwsza kobieta Twoja, to oczywiście była ślubna małżonka? I teraz jesteś wdowcem?

Gość Obrzydzony
zupelnie mnie nie rozumiecie. Te dwa pozornie sprzeczne uczucia, w moim pryzpadku idą obok siebie!!! I wlasnie z tym nie moge dac rady !!! I dlatego szukam porady na forum !!!

Gość gosia ze śląska
pomijając oczywiście fakt dennego podejscia autora:o Tego nigdy sie wiadomo ile ktoś mial partnerow, bo nawet 33latnie kobieta mogla spac tylko z jednym...aleś Ty glupi..jeeeny:o

Gość hm...hehe

Gość Weronika24-
Przecież to nic strasznego. Musisz tylko sam dojść do tego, że to przeszłość. No wiesz gdyby miała 40 facetów to faktycznie zrozumiałabym cię ale 4. Tym bardziej, że pierwszy to młodzieńcza ciekawość( dlaczego dla was to obrazu ku....?) a ostatni przygoda; przecież jak człowiek jest sam to ma prawo do spontaniczności; ważna jest wierność jak jest się z partnerem; a to co było to było... . Dlaczego wy faceci nie dajecie nam prawda do decydowania o własnym ciele mamy takie same potrzeby jak wy i dosyć tematów tabu; i życia w cieniu stereotypu... Też mamy swoje pragnienia. Oczywiście jeśli facet miałby 4 kobiety to nie byłoby tematu.... A może twoje obrzydzone to tylko strach sprostania jej potrzebą. Przede wszystkim faceci powinni zrzucić z siebie ciężar bycia doskonałym w tych sprawach... Pamiętajcie ,że nikt nie jest doskonały a im szybciej zdacie sobie z tego sprawę to tym szybciej wasz życie seksualne zyska na jakości....

Gość Obrzydzony
przepraszam, ale przez takie podejscie wszytkie prostytutki by zbankrutowaly. Bo ich miejsce zajelyby "wyzwolone kobiety" :o !!!

Gość Obrzydzony
spinka klinka, nie wydaje mi sie zeby sie mnie brzydzila, a przynajmniej nie wyczowam zadnych tego typu sygnalow.