Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akurat_zielarka

czy leczenie tabl.anty. przynosi trwałe rezultaty-tradzik?

Polecane posty

Witam, mam 19 lat, problemy z trądzikiem rozpoczeły sie u mnie w lutym tego roku.Leczyłam sie 8 miesiecy tetralysalem.A teraz byłam u nowego dermatologa, który powiedział, że to pewnie wina homonów.Mam zlecone badania podczas 20-22 dnia cyklu estradiol, testosteron, progesteron i DHEAS.Powiedziała, że bedą pewnie tabletki anty. Ale ja słyszałam, że jest poprawa, ale tylko w trakcie ich brania...a poźniej powraca z wiekszym nasileniem.Czy macie jakieś doświadzenia w tym zakresie?

Gość . .. ... .... ..... ......
po diane mi pomogło musze przyznac ale dopiero gdzies po 7-8 miesiącach:( ..ale nie polecam ich, nie dosyc ze po odstawieniu przytyłam;/ to jeszcze wszystko wróciło z podwojona siła... teraz biore yasmin. i jestem b. zadowolona:) pomogło juz po 3 miesiącach..:) ale co bedzie po odstawieniu? tego nie wiem.

Gość mila833
Nie zawsze trodzik powraca, to zalezy od organizmu.Twoj system hormonalny zostanie wyregulowany przez hormony, ale po odstawieniu moze ale nie musi sie rozregulowac, a jesli masz chlopaka na stale to w czym problem zebys zaczela je brac.Pozdrawiam