Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowa

Kto ma jakies fajne propozycje,odnosnie sylwestra w Gorach?

Polecane posty

Gość sylwestrowa

Szukam przytulnego,zajazdu,lub pensjonatu,bardzo chcialabym ,by byl koniecznie w drewnie. Napewno wiecei o co chodzi,taka typowa goralska"chata". Salon z kominkiem itp. Chcielibysmy z mezem po 6 latach malzenstwa wlasnie tak spedzic sylwestra,w takim klimacie.Tylko nie mam nic upatrzone,moze ktos pomoze,moze macie linki do jakichs fajnych (jak w opisie)pensjonatow,czy zajazdow). Z gory dzieki:-)

Gość wowww
Mnie tez sie podoba,moze tez namowie moje kochanie,na takiego romantycznego Sylwesterka :-P

na necie jest mnóstwo propozycji kwater z imprezą sylwestrową, wystarczy trochę poszukać chociaż podejrzewam, że wszystkie fajne miejsca sylwestrowe w tym momencie są już porezerwowane, zwłaszcza w Zakopcu ale moze akurat te droższe np. są jeszcze wolne

Gość sylwestrowa
Wlasnie ,az tak drogich nieee Niestety budzet mamy ograniczony. Srednia cena,nie musi byc najtansze,ale tez nie dla vipow! Z reszta,zle bym sie czula w takim klimacie... Wiem,ze troche za pozno sie obudzilismy,ale dlatego tu pisze,bo na kafe zawsze znajda sie ludzie z fajnymi propozycjami i radami,...na takie licze. ;-)

Gość nianiusia franiusia
Chyba nikt ci nie udzieli pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo kazdy z formumowiczow,pewnie Sylwestra tez tu planuje spedzic tj.na KAFETERYJCE :-P Wiec obce im twoje pytania.

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeee

Gość sylwestrowa
halllo ludziska,no co wynic nie wiecie,nic nie znacie fajnego?????? Myslalam,ze bedemiala zczego przebierac,a tu pustkom swieci :-(