Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna i smutna

mam 24 lata i 3 lata jestem sama i mam juz tego dosc

Polecane posty

Gość samotna i smutna

ale najgorsze jest to ze szansa na poznanie faceta jest teraz nikła bo kontakty ze znajomymi ze studiów urwały sie niestety i w sumie to mam 1 kolezanke a kolegów teraz brak. Pracuje w urzedzie ze starszymi osobami gdzie prawie wszyscy juz maja swoje rodziny wiec gdzie mam kogos poznac :-( ? zwłaszcza ze mieszkam w małym miasteczku gdzie wszyscy wszystkich znają...a i nie uznaje znajomosci interenetowych i tych calych portali randkowych które tak naprawde tylko zdzieraja kase a efekty maja marne -chyba ze chce sie poznac kogos chetnego wyłacznie na sex bez zobowiazan...co nie jest az takie trudne w realu tylko ze mi nie o to chodzi. Tak wie chyba pozostane nadal samotna :-(

Gość reomero
a skad jestes ? :-) masz foto? na bank jest wszystko w porzadku tylko nie wiesz jak sie za poderwanie faceta zabrac, bedzie git.

Gość samotna i smutna
to co mam zaczepiac facetów na ulicy lub w supermarkecie...:-O bo innych okazji na poznanie kogos jak juz pisałam raczej nie mam

Gość reomero
albo to albo pozostaje Ci samotnosc, jedna droge juz znasz wiec co Ci szkodzi. [oponent regularny]

Gość samotna i smutna
wiesz co jakbym tak zaczeła zaczepiac facetów na ulicy to wyszłabym na nachalna i zdesperowana a to facet powinien podrywac dziewczyne tzn jakis subteny pierwszy krok moze kobieta wykonac ale pozniej reszta zalezy od faceta

Gość Dorotka Zet
Najlepsze lata są i tak dopiero przed Tobą, więc się nie przejmuj. A propos randek na necie - moja kumpela tam poznała faceta. Są razem 5 lat. Więc nie trzeba na necie psów wieszać. A tak poza tym - zapisz się gdzieś, gdzie będziesz robiła to co lubisz. Na przykład jeśli masz prawko i lubisz jeździć samochodem, to możesz udoskonalić swoje umiejętności zapisując się do Auto Mobil Klubu. A tam facetów...od groma!!! :-)

Gość uppppppppppppppppp
A czat? Moze pojdz do klubu z kolezanka:)

Gość Dorotka Zet
Albo na jakieś sztuki walki. Takie nie za bardzo dla kobiet. Np. na kick-boxing (dla obrony przed gwałtem o 2 w nocy na przykład) ;-)

Gość reomero
nachalna to w gorach bo tam halny rob jak uwazasz, niektorzy sa poprostu zalosni od urodzenia do smierci. [oponent regularny]

Gość do romero
moze ty lubisz narzucajace sie tobie laski-ciekawe czy masz takie branie ??? ;-) ale nie kazdy facet lubi jak go kobity zaczepiaja

moja kumpela specjalnie chciała staz odrabiac w Policji zeby wyrwac jakiegos policemena i chyba jej sie to udało :-)

A ja mam 26 lat i do tej pory cały czas jestem sam. Też chciałbym, aby się to w końcu zmieniło.

Gość i cant get no satisfaction
tak tak Stara panna !!

Gość ja mam gorzej
bo mam 30-tke na karku i dalej jestem sama a czas leci nieubłaganie ty jestes młodsza to masz jeszcze czas zeby kogos znalezc a mnie juz zegar biologiczny bije

Gość i cant get no satisfaction
o wielka szansa od losu poznać facet oh oh facet najwazniejszy ohh

Gość lllolooo
moze na najwazniejszy ale chyba nikt normalny nie chce spedzac calego zycia w pojedynke

Gość lllolooo
mialo byc: moze nie najwazniejszy

Gość też mam dość - on24
Skąd jesteś?

Gość szalonka
a wiecie....ja się zapieram nadal, wszystkimi siłami, że jednak poradzę, że samotność nie jest tragedią....że to kwestia spojrzenia na siebie, swoje życie, poznanie siebie.hmmmm....ale to trudne:>

Pociesze ci moja kumpela ma 24 lata i nigy nie miala chlopaka!!!!!!!!!!! Ponoć nie jest les:classic_cool:

Gość ippppp
do Juleńka i co z tego ze nie miała nie wysmiewaj sie wiecej z ludzi ................

Gość +ja
Samotna i smutna---- jestem od ciebie dwa lata starsza i niestety mam ten sam problem, od 2 lat jestem sama, owszem sa wokol mnie zainteresowani faceci ale nawet o 5 lat mlodsi...poza tym tez mieszkam w malutkim miescie, w ktorym widokow juz zadnych na fajnego faceta nie ma.... ostatnio rozwazam mozliwosc przeniesienia sie do duzego miasta, bo chyba nic innego nie pozostalo, przynajmniej bede miala wiecej mozliwosci spedzania czasu wolnego bo u mnie w miescie tragisch!!!

Gość dobrze jest zmienic otoczenie
w którym sie przebywa moze wtedy kogos poznacie

MAM PODOBNE wrazenia co gospodyni topiku :-( i lat 26 :-) nie zazdroszcze poroblemow malzenskich moim kolezankom, ale zycie w pojedynke nie jest zadawalajace Mnie...

Gość i ja tez
ojjjj stare my jezdemy