Gość medzik Napisano Listopad 15, 2006 Napiszcie co można kupić 26-cio letniemu facetowi na swieta lub mikołajki bo mi sie wyczerpały pomysły!!!dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donnatka 0 Napisano Listopad 15, 2006 kochana ja polecam takiemu dużemu chłopcu kupić zabawaną bielizne, sa takie smieszne szorciki w atlanticu, ekstra wygląda w nich pupka kochanego faceta. Po pierwsze jak bedzie je zakladal bedzie myslalo tobie a po drugie fajnie bedzie je zdjac z niego... no chyba ze ci na nim nie zalezy ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duzo jeszcze zalozysz takich Napisano Listopad 15, 2006 tematow????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawie jak aniloek Napisano Listopad 15, 2006 perfumy albo bizuetreie:P(lancuszek) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Etnostalgia Napisano Listopad 15, 2006 Jak po prezenty to zapraszamy do naszej krainy :-) www. etnostalgia . pl www.etnostalgia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cudeńko Napisano Listopad 15, 2006 a ja proponuje coś orginalnego, na laaata!!! Sama tak zrobiłam!!! www.muranodesing.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość medzik Napisano Listopad 15, 2006 cudeńko a co to takiego było bo ta stronka nie chce mi sie otworzyć??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach