Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziunick

pracownie krawickie okolice Wawy lub Radomia lub Warszawa

Polecane posty

Witam Dziewczęta! Pewnie jak większa częsć kobiet biorących ślub, każda z nas chciałaby mieć piękna, sliczna suknię ale jednocześnie w miare NIEDROGĄ. Cżesto więc szukamy małych pracowni krawieckich które maja piękne modele sukien slubnych, wybieramy i szyjemy... TO samo praktycznie co w salonie tylko nie płacimy tyle za markę, a raczej za to ze kupujemy w wielkim salonie... NIestety w internecie raczej nie znajdziemy adresów pracowni krawieckich wiec moze będziemy wspólnie tu w tym topiku zamieszczać adresy polecane przez koleżanki lub sprawdzone przez nas?? JA napisze pierwszy adres: szyła tam znajoma mojej koleżanki i była bardzo zadowolona i zapłąciła niecałe 1000 zł. Oto adres: Pracownia Sukien Slubnych, komunijnych i wizytowych \"JULIA\" Ząbki. Ul.11-go Listopada 51 telefon 022 762 44 88 telefon kom 0 606 704 734 czynne pon-pt 9-17, sobota 9-13 Spisane z wizytówki... Sama tam nie byłam ale moze komus sie przydai tam zajrzy.... DO slubu jeszcze daleko ale namiary sie przydadzą bo ciezko o dobre krawcowe

Gość wwwwwwwwww
super pracownia jest w Tłuszczu. Łatwo trafić, droga oznaczona od samej Warszawy

Impresja Pracownia Załazy 19 tel.fax: (0-48) 677 50 45 Salon firmowy • Lublin ul. Nowowiejskiego 5H tel.fax: (0-81) 740 97 79 też podobno w miarę tanie a piękne.... NIestety brak strony internetowej

Gość wwwwwwwwww
tak to adria :))) naprawdę super. prawie wszystkie sukienki mi się tam podobały, w odróźnieniu od innych salonów. i do tego ceny niziutkie od 800 zł . ja wybrałam sukienkę najdroższą 2400 zł, w Warszawie prawie identyczna 4900

moja siostra szyła tam suknię i jest bardzo zadowolona, obsługa bardzo profesjonalna, ceny przystępne

up up up.. No nie wierzę że wszystkie dziewczyny zakupują sukienki w drogich salonach firmowych