Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mklka

Grzybica sromu?

Polecane posty

Gość mklka

Wiem,że brzmi to dziwnie ale od jakiegos czasu strasznie swędzą mnie wargi sromowe większe i tylko po 1 stronie czy to moze być grzybica ? Może któraś z was poleci mi jakąś maśc, która mi pomoże zanim udam się do lekarza? Czy to od tabletek hormonalnych?

Gość nadia...
mam problem i nie wiem czy powinnam wybrac sie jak najszybciej do ginekologa mianowicie czuje swedzenie i pieczenie w okolicach pochwy i mam opuchniecia nie wiem co moze mi byc:/a objawy przyszly tak nagle:/prosze mardzo bardzo o szybka odp

Gość nadia...
mkla---->tez tak mam i martwie sie a nie chce miec grzybicy a jak narazie na to wskazuje...:/

Gość koleżka
Swędzą was boście chłopa dawno nie miały - Moja rada bierzcie 1 lepszego i niech wam ostro dogodzi:D:D:D

Gość mklka
nadia A jakie masz objawy tak konkretnie czy nasilaja sie jakoś w określone pory dnia?

Gość masii
dziewczyny o grzybicy jest oddzielny temacik, poczytajcie, a dowiecie się jakie są jej objawy, a nie będziecie sie zamartwiac...poza tym polecam www.google.pl wpiszczie grzybica pochwy..... czy sromu, a dowiecie sie wiecej, porownacie objawy...

Gość Magdulaaa
dobra jest masc clotrimazolum i globułki o tej samej nazwie, po 1 globułce przechodzi . I są tanie, polecam

Gość masii
Magdulaaa one nie sa pewne czy to grzybica wiec nie pwoinny stosowac zadnych globulek ani masci!!

Gość masii
charakterystycznym objawem poza pieczeniem i swędzeniem, jest biała przypominająca twaróg wydzielina, cz ęsto o nieprzjemnym zapachu...charakterystyczny ejst jej wygląd...wszędzie o tym piszą....

Gość Magdulaaa
ale ja tez nie byłam pewna- miałam takie same objawy a to są takie maści bez recepty wiec napewno im nie zaszkodza. Zreszta najepiej iśc do apteki ipoweidziec co sie dzieje -ja tak zrobiłam i to właśnie dostałam. Zreszta potem byłam u swojego gin i powiedział ze OK- można to stosować

Gość mklka
Dziewczyny ale ja piszę o" grzybicy" sromu a nie pochwy i nie wydaje mi sie by biała wydzielina o konsystencji twarogu była ku temu objawem. Raczej swędzi mnie strasznie skóra taka lekko popękana takie ranki drobne z których wydobywa sie ciecz biała, na bieliźnie taka przeźroczysta.