Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna po 20.....

mój facet jest uzależniony ode mnie

Polecane posty

zanudzi mnie na śmierć.....jak się nie widzimy parę godzin zalewa mnie smsami i dzwoni parę razy dziennie,musi znać akżdy mój ruch,ja wiem też o wszystkim co on robi...i tak przez 1,5 roku...na początku mi to aż tak nie przeszkadzało,ale teraz.....:( mam dość

Gość ooooooo
a ja mam to samo ale juz 4 lata hehe

Gość ooooooo
przyzwyczailam sie do tego ale czasem mam juz dosyc i sie klocimy

Gość a ja tez tak
tez tak mialam...to chore! Ale juz nie jestem z tym facetem, bo on najlepiej to by mnie zamknal w klatce i podziwiał... ...ehhh, dobrze ze sie od niego uwolniłam, choc bylo trudno !

Gość zaproponuj....
a ja lubie jak mój facet się martwi o mnie i gdy co chwila mi pisze smsy i rozmawiamy godzinami przez komórke. ale my jestesmy zwiazkiem na odległosc 300km. wiec peewnie dlatego vmi sie to jeszcze nie znudziło:-)

problem w tym,że mi przestaje zależeć.... nie jestem szczęśliwa w tym związku.....zresztą.wolałabym by zajął się czymś pożyteczniejszym,robił coś sam-byłby ciekawszy.

podobają mi sie inni faceci...ale chyba sprawy zaszły za daleko,nie będzie łatwo tego skończyć....(bezboleśnie)

Gość ja to wiemm
rzuc go , traktuj go jak szmate a jak w koncu chlopak sie zbuntuje i znajdzie sobie zajecie, to bedziesz piszczala z bolu:P na 100% pewnosci:P:P

Gość _______x___
kochana on nie jest od ciebie uzalezniony tylko zadrosny do szpiku kości i sprawdza cię on po prostu chce miec nad toba kontrole. To jest chore i zakoncz to jak najszybciej bo to sie przerodzi w ajkiąś obsesje, albo pogadaj z nim i rozwiążcie ten problem.

no nie sądzę z tym piszczeniem z bólu.nie znasz go :P

wiesz,nie wygląda na specjalnie zazdrosnego....albo dobrze to ukrywa.... może po prostu nie ma nic do roboty.jest b.samotny,i kiepsko dogaduje sie z rówieśnikami(studentami) dziewczyny,nie narzekajcie że wasi faceci chodzą na piwo z kumlami.ja bym chciała by jak normalny facet miał kumpli.