Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanwiajaca sie

co zrobic??

Polecane posty

Gość zastanwiajaca sie

..taki topik byl juz z pewnocia zakładany, no ale mniejsza z tym...chodzi o to, ze jestem z pewnym mezczyzna, spotykamy sie i jest dobrze, ale bedac z Nim pozanlam na necie innego mezczyzne. Waspaniale mi sie z Nim rozmawia. Gadamy w zasadzie o pierdołach. W naszych rozmowach nie ma zadnego flirtu itp. Nie robie nic zlego ( tak mi sie bynajmniej wydaje) a mimo wszystko nie powiedzialam mojemu chłopakowi o moim "kumplu z GG". Powinnam Mu powiedziec? w sumie nie mam nic do ukrycia, ale chyba troszke obawiam sie Jego reakcji. ?? Co powinam zrobic

Gość ja niestety powiedzialam
tez mi sie wydawalo ze nie robie nic zlego i zreszta dalej tak uwazam. Niestety reakcja mojego chlopaka nie byla taka jakbym nic zlego nie robila - awantura :(. Teraz co chwile mi o tym przypomina :/.

Gość zaproponuj....
a ja poznałam kogos na czacie....mimo ze mam faceta... mój luby wie o tamtym a tamten wie o moim narzeczonym:-)nie robił mi awantury był troche zazdrosny ale mu przeszło. wie ze jestem mu wierna...

Gość do zastanawiajacej sie
a gdyby to on klikal z jakas dziewczyna to????

Gość zastanwiajaca sie
kumple z GG wie ze mam faceta, szanuje to i dlatego nasze rozmowy sa bez podtekstów... Lubie z Nim rozmawiac na GG , ale mam poczucie winny ze robie cos za plecami Mojego Mezczyzny :(

Gość zastanwiajaca sie
mysle, ze moze bylabym zazdrosna, ale przeciez nie moge Mu zabronic rozmawiac z nia. Jesli te rozmowy wygladały by tak jak moje , to nie mialabym nic przeciwko...