Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiatygrysia

poddalam się

Polecane posty

Gość misiatygrysia

w domu nigdy chlopa nie bylo, teraz ja jestem chlopem w domu - zalatwima co chlop ma zalatwiac, choc mam brata i szwagra Jesli ktos zna fajny dom starcow to dajce namiary - zarezerwuję sobie kozetkę, bo rodziny tez nie będe mieć:o idE po herbatę🖐️

Gość lulululululu
ojej... az tak źle.......

Gość misiatygrysia
gdybym nie wiedziala o masturbacji nawret orgazmu bym nie zaznała ..:o

hej, jestes super_ a myslalam, ze to ja to napisalam, ja jestem sama dla siebie kobieta i mezczyzna, musze sie sama soba opiekowac. Chce miec kozetkę , koło Ciebie:) mogę?

Gość misiatygrysia
boli mnie pierś, szukam stolarza, obtarłam sobie cipkę i mam kasę do oddania Dziękuję Wam, ze ze mną jesteście 🌻, ale ja i tak szukam fajnego domu dla dziadków :o...o ile moja przysla emerytura mi pozowli na ten luks i highlife:o :P

Gość halogen
przykro mi to pisac ale musisz byc po prostu nieatrakcyjna fizycznie skoro do tej pory nie zakrecil sie kolo ciebie zaden facet

Gość misiatygrysia
crazybutterfly --->jasne, moze coś stargujemy...ja jeszcze mam koleżankę z kotem, ale ona liczy - o naiwna - ze zalozy rodzinę...

Gość misiatygrysia
halogen --->przykro mi to przyznać, ale trudno kogoś poznać w przeedszkolu, szkole, na studiach, gdzie jest babiniec albo w autobusie gdy się ciagle śpieszysz oraz: w szpitalu na OIOMIE, w prosektorium, bibliotece, okolicznej czytelni naukowej, sklepie u p.Jadzi, w supermarkecie po 22ej, u szewca, na ulicy biegnąc za autobusem.... net odpuściłam

Gość misiatygrysia
w księgarni, w pociągu do Rosji i na Ukrainę oraz na koloniach jako wychowawca, w pracy po ktorej marzysz tylko, zeby juz nikogo nie musiec slownie dopieszczać i "niuniać"... czemu MNIE nikt nie pieści i nie dopieszcza????!?!?!?!?!?!?!? zbieram na dom spokojnej starosci:(

Gość halogen
trudno poznac kogos na studiach ??????????? w miejscu gdze jest tyle mlodych ludzi ? no chyba ze uczeszczasz na zaoczne w jakims piździchowie aby kogos poznac naley sie UDZIELAC TOWARZYSKO !!!! puby , imprezy itp .BYWAC BYWAC BYWAC !!! jesli jestes choc troche ładna to na bank ktos sie przyklei

Gość misiatygrysia
Amant - czy Ty tu pracujesz na forum? Poza tym trudno pałać pożądaniem do p.Mietka hydraulika, ktory się nei myje a gdy go umawiaalm powiedzial "moze być teraz, bo zony nie ma w domu"....:o

Gość misiatygrysia
halogen---->jak ja bylam na studiach to zaczęłam drugi kierunek za ktory placilam z wlasnej kieszeni a ponadto doracialam sobie ucząc dzieci. W międzyczasie mialam oboje rodziców w szpitalu. Aha....w kancelarii komorniczej tez trudno kogos poznać.

ale wiesz misiatygrysia niektorzy pokonczyli studia w piździchowie i bywali w wielkim świecie_tylko oni byli studentami i tylko uroda, bywanie sa dla nich wyznacznikami wartosci czlowieka - a ja a kancelarii komorniczej nie bylam, czyli nie mam sie po co wybierac:Ptak:)

Gość misiatygrysia
nie ukrywam, ze mam uraz do facetów .....

Gość halogen
no i po co te zlosliwosci ??? napisalem wszystko w dobrej wierze i intencji czy nie jest prawda ze nikogo sie nie pozna prowadzac tryb zycia praca-dom praca ??

Gość misiatygrysia
halogen nikt nie robi zlośliwosci...po prostu postawilam sobie nierealne cele i ponioslam tego konsekwencje

halogen >>> masz racje z tym UDZIELANIEM SIĘ towarzysko to jedyny sposob na poznanie kogos nowego (choć nie zawsze ciekawego;) W innych miejscach bywa ciezko :/

Gość halogen
nie mówie o szukaniu na oslep tylko o bywaniu w miejscach gdzie przychodza mlodzi ludzie

Gość misiatygrysia
to uzgodnijmy azymuty :classic_cool:

Gość dziouchaa
Amant w których????

Gość zimne usta
----> misiatygrysia niejeden chętnie by się z tobą zamienił... to mówisz, że bywasz w prosektorium...