natalcia-ruda 0 Napisano Listopad 15, 2006 hej dziewczyny wzielam dzisiaj tabletke 72 h po ale pierwszy raz w zyciu a mam prawie 19 lat.mozecie mi powiedziec czy jesli doszlo do zaplodnienia to czy po tej tabletce bede krwawic???czy jakies inne objawy beda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WZC Napisano Listopad 16, 2006 napisz jaką tabletke zażyłaś. Antykoncepcyjną czy ostatniego ratunku, bo te drugie to są różne. Do 48h do ok 72h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mądra Napisano Listopad 16, 2006 jesli nie zaszlas to bedzie okres normanie... na ulotce powinno pisac wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalcia-ruda 0 Napisano Listopad 17, 2006 WZC wziełam tabletke ostatniego ratunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ruda87 Napisano Listopad 17, 2006 PRZECZYTAJ DOKŁADNIE I NA SPOKOJNIE ULOTKĘ Z OPAKOWANIA TAM WSZYSTKO JEST,NAPEWNO POWINNAŚ DOSTAĆ OKRES NORMALNIE,ALE JAK BĘDZIESZ SIE BARZDZO STRESOWAĆ TO NAPEWNO SIĘ SPÓŹ NI ,BO JA TEŻ TAK KIEDYŚ MIAŁAM I ZE STRESU SPÓŹNIŁ MI SIĘ TYDZIEŃ,TAK WIĘC GŁEBOKI WDECH.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akasia Napisano Listopad 17, 2006 wzielas postinor?albo pewnie jakas inna tabletke,ktore maja mega-dawke progesteronu ktory hamuje zagniezdzenie sie komorki!jesli wzielas zgodnie z ulotka (do72h)to ciazy sie nie obawiaj.Jesli to posinor to wzielas dwie sztuki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akasia Napisano Listopad 17, 2006 p.s krwawienie moze wystapic po 1-2 dniach.jesli wzielas duza dawke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach